Thursday, September 24, 2009

Aisy buat gempak XD

haha. at last,
dpt gak aku post new entry.
these few days, i've no idea what to post.
tp ari ni, aisy tlh m'buat sesuatu yg mnyebab kn aku boleh post new entry. ;D

this is how the story begins,
while i'm crunchyroll-ing,youtube-ing and listening to suju's,
suddenly aisy enters my room and said,
"ngah, ko ade denga x bunyi org tarik bumbung x?"
deyy, bdk nih kasi aku cuak plakkk.
i told him that i've heard nothin since telinga da d pekak kan dgn lagu kn?
haha.
aku suruh aisy g usha bilik blkg, cz bumbung kt dlm bilik tu mmg tercabut sket.
lps tu berlaku laa adegan tolak menolak kau la pegi kau la pegi antara kami.
aku nih kn perempuan?x brani doii. ak pakse aa dye g gak.
then dye ckp, "kalo btl ade cmne?"
dlm ati aku ckp, "kalo btl ade naseb la ko"
haha. *meanie*
then aisy klua kn cadangan to wake our parents up to see what's goin on kt bilik blkg.
sementare aisy g kjut mereka, aku msk bilik and cepat2 tutup pintu.
ye la, buat nye sumtin klua dr bilik blkg tu mcm mne?aisy da x de plak. haha.

lps 2-3 minit aisy knocked my door,
he said "x de ape pn.."
haaaa, kn aku da kate!! x de pe pn.
ko je yg buat gempak siap kjut mak abah skali.
then my mom suggest sometin yg buat ak rase nk gelak.
she said, "kunci pintu bilik blkg, then kunci dye smpn"
dehh, dr dlm bulih bkk la makk even kite knci cmne pn. haha.
buat lawak d tgh2 mlm. XD
x baek oh aku. haha.


btw, i've found a pic.

ade cm muke pique x?
his eyes maybe?

P/s: sape x study lg angkat tgn!!

6 comments:

Achenk :) said...

kau ni, bikin cuak je

fungafufu said...

ishy222...
dsr adek badek...
22 kepo..hahahah..

ehem2..
pic yg bwh tuh..
xknl laaa..
spe eh ?beggar eh ?
kekeke..jkjk

FeeQa said...

haha.
bkn aku la achenk.
adek aku. XD

FeeQa said...

haha.
kot x kepo bkn adk bradek nme nye. XD

haha.
x baek tawuk?
tu pakwe i yg ke puluh belas ratus. haha. XD

Lady FS. said...

hahah .

mulut die la macam p-q . aicit ! macam aku pnah usha plk ;p

FeeQa said...

haha.
mulut ka? XD