Friday, October 2, 2009

Girl named Rda....

heyy, you. yeah, you Rabiatul. we've known each other since 16.
aku ingat lagi segala ape yg kite pernah buat time f4.
gossip, usha, merepek meraban, pndek kate mmg dulu aku ngn ko kt kls mmg agak kamceng. (campur ecah)
bile masuk f5, ak ternaek kls, tp kite still kawan lg.
kalo nk ponteng kls, aku lpak kls ko.
kalo x de kwn nk ponteng, aku ajak ko+telor.
kite x pnh putus kwn or terasa jaoh or whatever cz geng2 evil budak dalam gabung ngn ktorg geng2 evil bdk lua.
so, kite same2 la buat huru hara kt skola tu. ;)
aku igt ok! cz ko antara bdk dlm yg baek dgn ak.

ade satu part ni, tyme raye.
sumpah aku rase bersalah buat cmtu kt ko rda.
ksian ko...meanie me! really sorry dear...*bow*
it's just time tu aku nk korg selesai kn ape yg ptt since mnde nih jadi berlarutan.
aku btl2 mintak maaf ok!~

bile aku taw dpt satu uitm ngn ko, aku rase lega gile cz ade org yg da knl aku sjak skola kt cni.
aku igt lg 1st day aku asek kol ko je cz kite x dpt satu bilik and ko x blk2 uitm lg cz meronggeng ngn family ko.
tyme MMS, ko je laaa yg aku ade, till we met these two angel. FATIN SYUHADA and ADILAH.
kite pn ttbe jd satu geng. aku, ko, dyla, atyn, shasha, zaty.
but terlalu ramai agak nye, zaty and shasha mengundur kn diri.

and tggl kite 4 org.
sumpah aku ckp, mase bersame korg bertiga adlh mase paling heaven buat aku.
suddenly, we met new frens who are the yaww.
aku x de mslh nk berkwn dgn sape2, but ble da terlalu ramai, pasti ade sorg dua yg akn terasa terpinggir.
and aku lah orang nye.
aku igt lg cmne ke'jauh'an ini boleh terjadi.
it's because, ade one week ni aku x turun lpak same ngn korg since da nk test.
day to day korg makin rapat dgn the yaww.
kadang2 aku terasa hati bile aku ade kt ctu, tp mcm x de pn.
aku ingat lagi tyme bln pose, kalo lpak fc, korg pegi meja laen and sembang2, and aku slalu la tggl dgn lila ke, zigha ke, aim ke.
aku taw slh aku sbena nye cz x pegi join korg, but it's just aku rase aku ni x compatible dgn korg.
ape korg ckp pn aku da x paham pucuk pangkal nye.

bile da jd mcm ni, aku da x kesah kne tggl.
wlaupn dulu aku pnh trase ati. cz skrg, aku da pnt try mcm2 utk 'masuk' dgn keadaan korg. tp x pnh dpt.
keadaan yg aku boleh adapt adlh bila di sisi aku adlh ko, dyla and atyn.
persons that when all of you talk, i know what are you talking about.
ak x jaoh dgn ko sbena nye rda, it's just bile aku lpak ngn korg ramai2, aku bkn diri aku. aku rase aku x de hak pn nk klua kn suara. (perasaan sndri je, bkn cz korg buat pape pn)
aku byk dgr dari berckp, and bile jd cm tu, aku rase x sdp. so, bg aku, x pe la kalo sumtimes aku x lpak ngn korg, drpd aku turut lpak tp terpinga2. pa dia nih? hehe. XD

perasan x bile ak tdo jap kt bilik ko dulu, byk je kite borak2.
aku still anggap ko besties aku kt cni, jz ak taw ko lg byk besties yg lg important kt cni.
so, w/out aku pn ko no al. and naseb baek ak still ade lg sep2 nih yg maseh nk kwn ngn aku.
aku ckp honest, dgn dorg aku adlh afiqah. yg boleh klua kn suare aku, pndpt aku, gelak ketawa aku.
tp, it's not that i compare you to them. ko, atyn, dyla tetap di hati.
jz aku pn x taw la cmne nk spent time ngn ko bile kebanyakan mase ko bersame the yaww.
ngn atyn aku boleh lg g sggh2 bilik dye. tp bilik ko jaoh.
series, aku x nk pn 'jaoh' dr ko. cz ko life aku time 1st time kt sini.
but the situation becomes obstacle between you and me.

sooooooooooooo, jaoh mcm mne pn ko rase kite nih. aku nk ko taw, aku ttp ade kt sblh ko even mybe ko x nmpk aku cz ramai lg yg ade kt sbelah ko.
and ingat lah, dlm hati aku, kt uitm nih, persons named rabiatul, fatin, and adilah got the first place in my heart. <33
and you, shasha, izzaty, ili, maira, and nor. korg jugak queen dlm hati aku, dgn perbezaan mate 0.1% je dr 3 org di atas. sarang hae yo!!!~
nell and tira, aku syg korg jugak, cz aku mmg syg korg. ^^
and the yaww, it's not that aku x syg korg or what, it's just aku x rase aku layak nk kwn ngn korg. but i do appreciate all of you as my beloved frens. and we will still be friends. :)


Honestly,
feeqa.

18 comments:

fungafufu said...

aduhai~
sebakla unni..
me ade pe..
hahaha

FeeQa said...

haha.
thanx madi.
anda chenta jantung hati saye juge. ^^

fungafufu said...

welcomey~~
anda chenta ginjal ati saya juga..
haha..cheese~

Lady FS. said...

tak ada tak ada , akulah je yang tinggal panggil kau TAK ADA kan ;p

aku baru cakap aku ANGEL dekat megat pagi tadi , and kau pon dah cakap ni , so , itu buktinya , yang aku memang ANGEL ! haha (ok , xde kne ngene)

jgnla rase x layak layak ni ,semua org same je nokk , depends kat dri kite je ley nak adapt ke x dgn situasi baru .ok ?

ly bebeyh !

jangan sedih2 , terasa2 apa2 yang x seronok yaw , aku and rda still ada dengan kau k ? ;)

.rda. said...

feeqa, yup2. betul apa yang dikatakan. dan aku tak rasa sebab sebab aku rapat dengan orang lain tu, kau dan aku jauh. maybe ada sebab sebab lain yang kita sendiri pun takk sedarr kan kan.
:) ilyt babe. :)

p/s; aku terasa betul2 dah lama kenal kau bila epan tipu kita tadi. bahaha. takde kena mengena.

FeeQa said...

ginjal watpe?
nnt saket buah pinggang.
haha.

FeeQa said...

haha.
dyla bley trima aku namma feeqa la. ;p

ececece angel?
bkn maen na? XD

haha.
kalo da de aura 'ko x layak duk cni' cmne aku nk adapt.
hehe.

lyt sayang.

haha.
x pe xpe, da byase da. ;D
and thanx ok!~

FeeQa said...

hehe.
ye kott rda, kat aku itu je la prob nye.
kat ko aku tidak tahu. :)

ly two three four bebeh. <3

p/s: haha. ipan ngok kott.

fungafufu said...

haha..
buah pinggang pon jd lar..
i skit jntung lak..
haha

FeeQa said...

adeyy, pning i ngn u nih madi. XD

.myra. said...

sygs~
u make me wanna cry :(
btw,TENZ coz ak t'msuk lamt QUEEN OF UR HEART!

FeeQa said...

haha.
yunk, anda yg first k!! ;)

DOLCEshasha said...

feeQa!!

u're not alone....

ilyt!
(:

xoxox;
QUEEN SHASHA~

FeeQa said...

i know!!~

lyly. :)

prasan plak dah.

asmarina sakila :) said...

hoy hey :)

good luck tomorow weh,
last paper :)

FeeQa said...

haha.
da abes da pn!
yeay!~

nadirah_nor said...

woh..aku pomt dudok dlm
atie kao??
muat k??
coz aku besar n sgt besar..
syunk ko gak kah-kah <3
~agagaga~

FeeQa said...

ngeng la mu nor. <3