Wednesday, October 14, 2009

ok, disebab kn internet connection di rumah sy sgt laaaaaaaaa bg ati panas.
maka sy telah terdampar d cc ni utk blogging, crunchyrolling and d/loading. (sambil mkn biskut oat krunch + mineral water..b/fast ok!hahah)
and hari ni aku tlh melihat sendiri kejadian satu malaysia di mana pc sbelah aku ni,
ade 3-4 org bdk tgh share maen game. mereka terdiri drpd bangsa melayu, cina dan india.
pehh, hebat2!!~

enough of satu malaysia,
akhir nya aku tlh m'dpt kerja pd cuti sem kali ini.
kerja ape? toksah ckp la. baek aku blk U blja lg enak.
haha. ok2, aku kne jd tutor utk adek aku.
RM200 ok aku dpt.
bkn mslh harge, tp mslh nye jadual dye ketat gile and menyebab kn aku pn kne bgn pg2 bute utk ajar dye.
pehh, kate cuti. pe barang bgn awal??
x syiok, x syiok!!

last nite, msg dgn org yg tahu diri nya d perkata kn (bak kate ryn, the youknowwhoyouare).
ok, asked some advice from him, and i got this.

'Take life simple beb.,ave d joy,put islam in ur life gak..n jgn pkir bkn2 slalu sgt..'

walaupun x paham apekah mksd jgn pk bkn2 sgt tu, aku ttp appreciate his advice.
thanx dude..as i've said, aku akn jd kn pedoman!! :)

P/S: ape da jd dgn reunion yg d gembar gembur kn sgt tuh??




16 comments:

asmarina sakila :) said...

(bak kate ryn, the youknowwhoyouare).

ahha :)
wehhey seronok lah 200 siot
BD

FeeQa said...

haha.
ok x aku market kn ko? XD

x seronok la kne bgn awal.

nadirah_nor said...

wohoooo...
tp aku rase ko lebey sesuai
jd nanny arr..

FeeQa said...

haha.
nnt klua paper plak ckp bdk kne dera.
haha.

Lady FS. said...

rm200 more than enuf dr aku yg goyang kaki x dapat ape , nak ronggeng pon susah , setiap kali nk kluar nak kne buat muka sposen

FeeQa said...

aku da kate.
bkn mslh 200 tu.
tp mls nk bgn weyy.
haha.

.rda. said...

aku sama dengan FS, dah lah keadaan kewangan amat menyedihkan.

anyway, pasal reunion. aku pun tak dengar cerita. haha.

FeeQa said...

haha.
aja la adk ko blja rda.

cancel kott?
haha.

fungafufu said...

weyhh..
me rajin..
sok i fly umah u.a
aja aisy..haha..
200$..tett..
okie ?

amyG18*jkjk* said...

wahh..tutor sbjek pe?mtc?csc?bel?ehee

FeeQa said...

skola kasi tamat dulu k madi? ;)

FeeQa said...

haha.
kot aku tutor tu, aku da x ya blk merbok da wey emy.

Lady FS. said...

peh kalau kau tutor bel mtc ni semua , ari-ari aku sanggup panjat gi bilik kau yg nun jauhh tuh ;D

ouh x , maksud aku , kalau pasal duit tu , aku sanggup nk bangun awal ke hape , hehe ($_$)

FeeQa said...

haha.
tawu x pe. XD

oh, aku rela x dpt duet dr kne bgn awal.
haha.

DOLCEshasha said...

rm200??
ahha,more than enough weyh.
xb'syukur tol!
aku buhsan gla bab1 kt umah nih..
:(

FeeQa said...

haha, aku mls gilak!!