Monday, November 16, 2009

Bilik Baharu?

okie, senior2 dip tlh memberambus kn diri pg smlm and sy dgn rasmi nya mengambil alih tugas utk rule ini negara!! ;p
di sebab kn terlalu amat pnt dan letih, masuk2 bilik je x unpack trus.
pg ni baru abes unpack.

kenapa x de selimut? thanx to shasha cz she left my blanket at her home.
kenapa cadar and sarung bantal x sama? u can find the answer if u ask shasha. (tggl kt rumah jugak)

knape x de baju kurung lgsg? yeah, thanx again to shasha cz semua baju kurung saya juga ditinggal kan di rumah nye.
and atyn, i taruk poster dlm locker cz nk privasi ok? ape barang tayang pakwe kt org ramai ;p

masuk2 bilik smlm, shasha cerita something yg tidak enak di dengar, but,
luckily, x de pape terjadi mlm td.
mane x nye, satu bilik da kena sembur ngn yassin and ayat kursi. hehe.
coward aren't we? ;D

myra's, nor's and atyn's room is upstairs.
tirah's and rda's is downstairs,
peh, x nk kena turun naek plak kn this sem?

p/s: mls nk mula sem baru, but dah x leh memain dah.
p/s lagi: ili, cpt la blk. mls tawuk nk jawab soklan di mana kah ili berada.

18 comments:

dylaGRRR said...

bantal busuk tak tinggal tuuuu ;pp

senang, panggil rda said...

bantal busuk tu bukan ke terperap kat bilik atyn selama 1 sem?? hahaha.

saya DYANA , people ! said...

okayy peminat pooh

Lady FS. said...

haha bantal busuk yg dulunya berkurun berkubang di bilik aku tu , haha

apa hal kau ?! bf aku , aku share kasi tgk muka ja , hati dia aku simpan elok2 kat aku ! hahaha , cannot go !

Muhammad Khairi :) said...

bilik kau jauh lagi sepah dari bilik aku.

DOLCEshasha said...

weyh,suma slh aku?

ohh,VERY NICE!!!;D

ASMARINA SAKILA :) said...

happy new semester :D

FeeQa said...

dyla,
opkos. x leh tgl uh ;p

FeeQa said...

haha.
rda, aku da amek sblm cuti sem ritu ;D

FeeQa said...

dyana, mane pooh nye?
pnt aku carik. hehe.

FeeQa said...

popular gile kot topik bntl bushuk aku?
haha ;p

pkwe kau murah laah, sbb tu tyg kt org rmai. ngeee

FeeQa said...

bongok kot ko chenk?
ape yg sepah nye?
aku taruk katil ngn lemari je kot.
bulih ckp bilik aku sepah.

FeeQa said...

ye la, x sedar ke sume slh ko?

FeeQa said...

rynne, happy new sem too :)

.myra. said...

yunk. . .
even da jaoh,
p rjin2 a dtg blik ak X)

FeeQa said...

aku je ke kne rajin dtg bilik kau? ;p

elle_kola said...

nti ak dtg,asap!
huhu

FeeQa said...

cpt skit ye yunk!! <33