Sunday, November 22, 2009

Fatihah to Nelly's grandmother that died at 2.30 am this morning.
Be strong bebeyh. I'm here beside you, sep2 laen pn ade je kt blkg kau. [qayyum pn ade ;) ]

Aku sumpah benci dgn ape yg berlaku di sekeliling aku,
rase mcm nk lari dr sini pn ade.
Boleh x kalau aku x nk deal dgn mnde2 yg mnyusah kn pale otak aku? *sigh*
Hoping to get the offer to maktab even x mohon pn. (boleh nmpk x cmne kuat nye keinginan aku utk blah dr sini?)

To : Mr. Muhammad Khairi Jamian, plz, stop spreading rumours and threatening me. I'm not into him anymore. Even if i'm still, plz pretend that i'm not!

P/s: waiting patiently for this upcoming olidays, and hoping that i'll never have to come back here.

22 comments:

*yOko* said...

kau psl feeqa??
x nak kwn ngan ak lg ke???
haha...chill la beb...

FeeQa said...

haha.
kau tiada kena mengena lah dgn ini gambar :)

aku chill je beb.
x chill aku da lari thailand dah ;D

senang, panggil rda said...

Kau ni kenapa?

FeeQa said...

mental disorder kott?
deyh, siyes. aku x maen2.
haha.

Lady FS. said...

eh eh kau ni gelabah , tak tough langsung !

FeeQa said...

haha.
try dduk d seat aku and kita lihat ketabahan kau pula bagaimana.

Asmarina Sakila :) said...

haha,
try duduk di seat aku pulak?

haha

nadirah_nor said...

ukh cian kau peeqa..
sabar ekh..aku kn ade..
psl mktab uh memang wishful thingkng..;p
(ukh mntang2 blajar critical thnking skunk nh...)

FeeQa said...

x nk ah, seat ko de wong ah cheng ;p

btw,apsl ngn seat kau?rendah ke?
x nmpk skrin dpn ek?
haha

FeeQa said...

btul ke kau ade? *angkat kening*

aku bnci btul tgk perkataan thinking tu.

Asmarina Sakila :) said...

oh lawak ngat aih.
haha

FeeQa said...

perli ke ikhlas tu?
haha :D

masing2 ade mslh kn, hope ko pn tabah le jugak :)

Asmarina Sakila :) said...

yeah, all the best ;)

dylaGRRR said...

woyyy apahal ni deyy? hahah
watlek watlek. mohon ahh msk mktb tp pastu kau jadik junior aku ahh. HAHA ;pp

mktb terbaik siakkk. aiseh. penat buduh duduk mktb. dah elok2 duduk uitm tu berseronok ahh sikit ;pp

anyway, kau pergi mana2 pun, mmg akan ada masalah. itulah hidup kalau kau nk tahu sbb kau belajar dari masalah tu. dan semua masalah ada cara nk selesaikan. dan kau ada masalah sbb tuhan nk uji kau.

akhir kata, WATLEKKKKK! haha

pnjg vuduh aku cmmt. haha!

amyG18*jkjk* said...

nasihat berguna d situ drpd cikgu dyla.HAHA

FeeQa said...

all the besh too :)

FeeQa said...

aku x nk jd cekgu tp nk msk maktab and x nk jd junior kau.
haha ;D

thanx for the advice yunk!!~

taw x pe, pnjg ohh.

FeeQa said...

haha.
btol tu azmi!

DOLCEshasha said...

oiiciiiittt!!!
(;

FeeQa said...

aphl ko sha?

saya DYANA , people ! said...

blog post yang membanggakannnn

FeeQa said...

ok, slh comment.
hahaha.