Sunday, December 27, 2009

Sunday :)

holidays, ronggeng, tdur x hengat dunia. study? x taw ble masa yg seseuai. wth? haha.
d sebab kan rasa menyampah tgk post yg sama je sejak minggu lepas, rasa nk update blog pulak walaupun x de apa yg nk d story.

5 minit yg lalu,
masuk ke bilik ibu, melihat beliau mengiron baju sambil menayang key-chain yg aku dpt dr aku bukan jemsbon, THANX BTW!!

aku: mak, tgk ni, dpt keychain~ *gaya berlagak gila :D
mak: sapa kasi?
aku: kawan *bila masa tah jadi kawan, haha
mak: keychain pangkor? *mentang2 lah beliau baru blk pangkor and keychain tu bntuk dolphin
aku: x lah.
mak: dah tgk baju pangkor aisy? donald in the duck. along berkenan ngn baju tu.
aku: (dalam hati) (ok, ni lawak bak kata achenk. camne glow in the dark boleh bertukar jadi donald in the duck? hahahahaha) donald in the duck? kat mana? *aku pn da suka guna donald in the duck. haha.
mak: atas meja, dlm plastik.
aku: *g ambik and lihat, ok mmg cun.lain dr tshirt yg biasa. Mana donald in the duck nye?
mak: nih. *sambil menunding jari kpd tshirt tersebut.

donald in the duck? haha, aku pn x taw beliau nk ckp donald in the dark ke donald in the duck, sama je aku dnga bunyi nye. ;D
mummy, you make me smile laaaah today ! :DDD

26 comments:

mrs owl^^ said...

donald in the duck ??
apekahhhhhhhh..
hahahaha

Anyss said...

donal in the duck???
wth!?
hahhahahhahah

nurafiqahmohamadadnan said...

madi, owl2 pulak anda =.=
hahaha

rda hot said...

donald in the duck?? hahah. sumpah aku gelak time maghrib. Hahha.

nurafiqahmohamadadnan said...

anys, tahu x pe ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

rda, kau~
g smyg cpt!
gelak2 plak, haha.

nadirah_nor said...

kasi uplaod la gmbar
keychain +
donald in the duck
or
donald in the dark
what so ever ko tuh...

nurafiqahmohamadadnan said...

alah, mls lah plak nk edit edit.
huhu ;D

reen_sofee said...

hahaha.....

first time aku dgr...

pas neh boley laa aku praktikkan...=))

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, bulih2 sofee ;D

fifa =) said...

:DD yeahh boleh ikut =p haha

i k a said...

mmg beshh mak kau weh.HAHA

DOLCEshasha said...

hahaha.
mak kaw meme FUNNY(:
amat comel bila ibu berkata begitu..

anak Kushairi said...

donald in the duck? ahaha macam name orang, donald. and the donald tu ade kat dalam duck.
oh how sweet! Hahahaha :DD GILA

nurafiqahmohamadadnan said...

fifa, sila sila ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, tgk anak dye pulak ika ;p

nurafiqahmohamadadnan said...

sha, tgk lah mak sapa?
haha ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, waji, x x, kau x gila.
aku accept opinion kau tu ;D

Lady FS. said...

haha sumpah klaka , form raja lawak byk lg weh

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

haha,,,... donal duck hitam la tuhh.. hahah.. kan in the dark

nurafiqahmohamadadnan said...

haha atyn, kau jgn bg harapan kat mak aku.
raja lawak dah start dah pn.

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, boleh jd paan ;D

cik EPAL said...

duck=dark :D

nurafiqahmohamadadnan said...

betul :)

jiher :) said...

haaha. donald in the dark.

nurafiqahmohamadadnan said...

:D