Saturday, December 12, 2009

What The Heck?


OK, smlm myra ckp dah boleh buat course registration.
aku pn dgn terkocoh-kocoh nya g la usha! (sy nk stay kls!!)
log in, click course registration, and try update course, jd hasil nya begini :

Click update

Click OK lah, tu pn nk kena ajar ke? *jk*


APE YANG NAK AKU SELECT OR INSERT KAN KALAU SEMUA NYA TAK BOLEH!!!!!
CM SIAKK LAH KN!!



What the heck is iCRESS? sape yg taw, inform pleasssseee!



20 comments:

DOLCEshasha said...

weyh, mekk! aku pn xdpt gak weyh.
so, how???
pls ahh tlg.
aku pn xnk tkr class oke.

saya DYANA , people ! said...

wehh , tak dapat nak tolong .

nurafiqahmohamadadnan said...

ntah, aku pn dah fed up.

nurafiqahmohamadadnan said...

x pe, xpe.
tlg ksian je k!

nadirah_nor said...

cm budoh je kn...
or aku yg budoh x tau nk klik yg mane...(compius)

DOLCEshasha said...

nor- kaw meme cam gitu(;
ahhhh, uitm nya system ska wat org biul.

nurafiqahmohamadadnan said...

x, x.
bkn kau yg buduh norr.
jgn risau. haha ;p

nurafiqahmohamadadnan said...

sha, biasa aa.
uitm~... *buat muka bosan

Zarep said...

icress tu jadual kot. ha ha.

nurafiqahmohamadadnan said...

mandai kauu ja zarep !

.myra. said...

suwi yunk. . .
siyes ak tatau gk
t try tnye zaty k??

nurafiqahmohamadadnan said...

awk lah tnye syg!
klsmet awak ;)

.myra. said...

yelaaaaa.
sy yamt tnye. . .
hailaaa

nurafiqahmohamadadnan said...

nate apo 'yamt'tuh?

haha, koya tok pehe ;D

amyG18*jkjk* said...

haha pa dia *jk* nie ?
ak xwt 1habuk pn ag
rilek aa doww

nurafiqahmohamadadnan said...

aloh, kau ingat kau ke?

Lady FS. said...

babi lah kalau kena tukar kelas atas kebodohan-gila-babi uitm ni

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, aku buat mogok beramai ramai kalau gitu.

lanun terlampau said...

ahhh apa ni. tukar kelas?
*takpaham* =.=

nurafiqahmohamadadnan said...

kene daftar kls lahhh