Saturday, January 30, 2010

3 colour girl

muka pathetic gila cz kebosanan dduk bilik sepanjang hari.
carik article utk assignment BEL 313. blajar apa itu fallacy. mkn 3 jenis mknn skali serentak :- maggi, coco crunch+ susu anlene , and mi sedap, menyumpah seranah shasha yg hampir siap assignment BEL atas bantuan kakak nye and memerah otak memikir kn siapa yg sanggup membuat assignment kami dgn upah RM 10.
siapa sudi, sila contact kami :DD

leen yg sedang mencari article, menjadi lebih bersemangat when she got the encouragement from siwon :D

shasha yg tgh down, eeteuk dpt ubat hati kau bukan? :DD

fatin syuhada main kayu tiga! donghae, you still have me.
atyn, njoy your date :)

eh eh, mamat comell ni pgl aku dear?
i love you too lah eunhyuk!!~

p/s: nmpk x betapa bosan nya aku?
esok seharian nk siap kn assignment.


WE ARE NOT CRITICAL THINKER!

26 comments:

Anonymous said...

wah i look cute bai dlm pic bosan ko tuh..(pdhal x nampk muke pun..wakakak)

Anonymous said...

fikah mcm owg gler cz kebosanan..
help her!!-lynn..(puas ati?)

feeqa suda =_= said...

bapak perasan leen ;p

feeqa suda =_= said...

eh shial kau leen, kau pn cm org gila gak skrg :DD

Anonymous said...

auch.. cak li won.. u r soo swit..
hwaitin..

feeqa suda =_= said...

sape cak li won doh?
kau ni merosak kn nama org betoii xD

DOLCEshasha said...

woiii , pahal ntah nk anonymous ? haha .
bek annoying trus =)

heee , ohh Leeteuk ! <33

weyh , diam ahh korang ! jeles pahal aku dh nk siap ? hehe . *cubalah aku kt tmpt krg , sure nanges dh *

AFIQah said...

si annoying tu leen doh.
haha.

ha, taw x pe.
kau maen tipu!

dhanial yahaya said...

eh , cool2 . kalau krg gila susah lagi s enang , tak payah nak pk2 buat assignment ! haha -..-'

.myra. said...

cisss!bju aku pomt ade termasuk sekali kah??oke2.mencantikkan gambar lah kot (gle pnye skeme aku)

Lady FS. said...

cett aku nak date dengan donghae lah wehh , mana plk aku betray dia ;DD

x payah weh pulun sangat nak buat bel sampai habis , derr -..-

*yOko* said...

feeqa-wei,nak antar kot assignment tu mggu ni??
bru cari article??
hahaha..
ANDA HEBAT!!!
=)

nadirah_nor said...

ukh nmpak sgt kebosann kau tuh
=DD

AFIQah said...

haha,mana leh gitu dhan.

AFIQah said...

haha, menyemak kn gmba ada lah yunk ;D

AFIQah said...

kau diam, ddk je CS tu smpai esok ;p

AFIQah said...

izzah, biasa lah.
aku ;D

AFIQah said...

nor, kan kan? ;)

amaa said...

bilik kita serupaaaa
er i mean bilik tempat aku merempat
haha

AFIQah said...

haha, apa mksd kau serupa?
bersepah? ;D

Nabila said...

haha. nampak sgt tgah bosan. ee. comel gmba2 tu.

AFIQah said...

haha, comel kn? ;D

dodol n bear said...

313 membunuh...haha

dyana said...

hahaha gile korea wehh

AFIQah said...

bear, taw x pe doh.

AFIQah said...

agak aa dyana ;DD