Sunday, January 3, 2010

3rd day of 2010

ok, i'm dealing with a very hard time now.
eh eh kau nih feeqa, asl hard time je kau nk cite dlm blog lah? nk tunjuk kau sengsara lah? nk jd mcm tuuuut kah? kau ingat ada org nak kasihan kat kau kah feeqa oii.

haha, bkn lah. hard time yg aku maksud kn adlh, i'm having heavy flu ryte now. ingus x berhenti meleleh, aku nk blogging pn payah. mak aii seksa baii dok dlm ekon sejuk2. ramai pulak yg sakit balik sini, myra demam, ili demam, tirah demam siap kena tahan dekat sick bay lg.

takut lah kn flu nih melarat jadi demam pulak, dah la nk test weyy. tapi suara nakal dlm hati menggalak kan suruh demam, boleh amik mc, x yah g kls, bulih dduk bilik baca buku.
ha'ah, ye la tu, buat nya gila2 dmam smpai x larat nk bgn, cmna kau nk baca buku?

ok, lah nk take a nap skjap. *ye la tu nap, tgk brape jam kau tdur :D

p/s: agak2 kalau dok menatap je gambar ni, bulih sembuh x? haha.

22 comments:

DOLCEshasha said...

mekk , kaw selesema ?
ohh sygg , get well soon !
mekk2 aku suma xshat nih awat ??
:(

Lady FS. said...

dok sakit pon garik lagi

GET WELL SOON BABY , MEH I JAGA U MEH

rda hot said...

Get well soon.:)

Siapa tuuutttt? Haha.

*yOko* said...

sian kau,kn??
*ak btl2 ikhlas nie*
ngee..
=)

dylakamil said...

feeqa, asal kau sedih2 ni pasal entri lepas?

anyway, get well soon babe

Dyana - I AM . said...

so , berapa lame kaw take a nap ?

Nabila said...

haha. sound kelakar laah. hehe. nway, get well soon!

dya said...

ko takkan sehat la menatap gmba laki brpeluh tu.. ko jd mkin dmm sbbkn angau! haha

dodol n bear said...

cian dy..
kna flu erh??
nk my handkerchief???

nurafiqahmohamadadnan said...

sha, selesema lah.
x nmpk ke dpn mata ni?

nurafiqahmohamadadnan said...

garik la best ;D

thanx, meh meh :)

nurafiqahmohamadadnan said...

rda, maceh :)

tuuut?aku bg link, kau baca ok? ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

izzah, ye, ksian.

org ikhlas x ckp dri dye ikhlas tawukk? haha. ;)

nurafiqahmohamadadnan said...

dyla, banyak faktor lahh. aku ada prob sikit.

thanx :)

nurafiqahmohamadadnan said...

dyana, 4 jam 30 minit. haha.

nurafiqahmohamadadnan said...

nabila, pe yg klakar? haha.

thanx :)

nurafiqahmohamadadnan said...

dmam angau ek dayah? haha.

nurafiqahmohamadadnan said...

flu.
handkerchief kau brand apa weyy?
haha.

lanun terlampau said...

seksa kan?
haha
semoga cepat sembuh ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

seksa, seksa.
haha. thanx :)

MYAA said...

kalau aku tengok pic 2
teros boleh lompat bintang
:p

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, aku boleh mnari gimnas weyh ;D