Thursday, January 21, 2010

Ring Ding Dong

since diyanah said, she doesn't know what's been occuring in my daily live, aku pn terasa lah nk mengupdate belog. lama jugak x update +_+
bukan x de menda nk story, tp aku rasa hidup aku dis week byk
d habis kn dgn tdur ja, till roommates and geng kt kls ckp ''eh, kau ni asek tdur je"
hurrm, ada mslh apa tah smpai x cukup2 tdur nya.

SUMMARY (selama seminggu di uitm) :

1) went to padang besaq + makan free dirumah mak cik shasha
ayah & ibu :D


2) kluar g bank in duit utk ticket SS2 + kereta rosak d tgh2 ladang kelapa sawit pada pukul 10 mlm.

3) melepek di library sambil hati menyumpah seranah qayyum kerana memaksa aku bgn awal utk buat assignment + x buat kerja pn, webcamwhore je lbeyy.
anak india mana tah sesat masuk UiTM -_-


Setelah berhabis wang sebanyak 100++, akhir nya, setelah 5jam Kak Husna beratur, inilah hasilnya!
SUPER SHOW 2 CONCERT TICKETS! yeay, can't wait to see them with my own eyes (walaupun jauh, haha)
KAK HUSNA AND ZAI NOONA ! THANX A LOT! <33
kawan kawan, saya x tahu lah semua pesanan anda sy dpt smpai kn ke tidak pada super junior since saya bkn lah duduk di atas stage ;D

bibah, heechul baca english pn gagap lagi aku rasa, so, x pyh la tls surat suruh aku pass kt dye ok?
izzaty, nk suruh aku kirim salam kt heechul? mimpi boleh la kott.
leen, siwon tu knl aku pn x, apatah lagi kau (hakhak)
nelly, hangkyung kau, bg aku usha je lah k ! ;)
tirah, aku x rasa kibum akan datang, so x yah la kirim slm kt dye.
atyn, aku akan usaha kn supaya aku dpt signature eunhyuk :D (then, kau must join the club)

p/s:atyn, apahal nk pindah bilik ?

29 comments:

nadirah_nor said...

sial kao
beli tiket rm200 lebey
ukh
penat je plan arie tuh
nk dok mane
mngalahkan owng nk g bperang..

fifa (?) said...

my goodness !

gila best kau minat then dia dtg m'sia plakkk -_-"

bila ntah Muse nk dtg m'sia =p hahhaha

nurafiqahmohamadadnan said...

nor, x la.
aku beli yg 100 lbey je.
yg 200 lbey tu mmbe aku pnya.

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, agak best la weyy
:D

Anyss said...

sangka aku kau sanggup berhabis nk pegi tgk!
dah la nnt nampak orng besar semut je..
hahahahah
nywy!
congratz sbb dpt beli ticket tu!

nurafiqahmohamadadnan said...

haha, asl dpt pegi pn jadi lah ;D

.myra. said...

aku beli yg pat ratus pat lapan ta jom heboh npomt!
ngaaa~

DOLCEshasha said...

suju !!!
joom mekk ! hahaha .
kta pns kn ati bdk2 yg xpat pg nih .
:DD

nurafiqahmohamadadnan said...

yeke kau beli tiket?suju pn kaw x knl, ttbe kaw beli tiket kn? ;D

nurafiqahmohamadadnan said...

sha, jom jom! XD

Dyana - I AM . said...

sekarang da taw , kaki enjoyyyyyyyyyyyyyy

Lady FS. said...

sukahati aku la nak tidur mana ;)

nurafiqahmohamadadnan said...

dyana, btol btol btol :)

nurafiqahmohamadadnan said...

atyn, *sigh*

rda hot said...

Ceh, aku nak duit tu beli baju.

nurafiqahmohamadadnan said...

bukan bulih kaya pn beli baju. hehe :D

Bib'Ah said...

fiq..
ak xkira.. camne sekalipun, surat tuh nanti ko mesti sampaikan kat heechul ak...
gagagagagagagagga.. MESTI!!!!

psst.. mama+abah ak dh bg kata putus semalam... "NO".. pendek kan?????.. hahahahaha..

sayang KIM HEECHUL=ADAM HAIKAL

nurafiqahmohamadadnan said...

bah, cmne aku nk jumpa heechul tu pn aku x taw.

cmne kim heechul blh tuka jd adam haikal?
haha. kalau eunhyuk apa pulak ye nma mlayu dye ;D

dya said...

wuu~ ak g konsert jum heboh jew weyh! hahaha

nurafiqahmohamadadnan said...

ok la tu, at least heboh ;D

Wong Ah Cheng said...

haishhhh.
korea lagi. -__-

dylakamil said...

hahah seronok lah kau eehhh

nurafiqahmohamadadnan said...

achenk, abes tu nak ckp sal ko?

nurafiqahmohamadadnan said...

seronok seronok ;D

Nabila said...

eh. uitm machang ke?

nurafiqahmohamadadnan said...

jauh nye machang nk ronggeng ke padang besar

teHa said...

merongeng je ko....anywayz,thanx coz buy my ticket..luv ya!!!!

teHa said...

merongeng je ko....anywayz,thanx coz buy my ticket..luv ya!!!!

Feeqa said...

x perlu kot komen byk2 kali ==''