Friday, February 26, 2010

100th, but nothin SPEsial :)

Currently merempat kat rumah shasha,
Solat semua style akhir2 waktu, mrayau je kerja,
Duit habis beli komik+novel tiga-empat buah,
Exam lagi seminggu boleh santai lagi tulis blog.
Mata asyik mengantuk je x kira masa,
Usha2 blog org, baca pn kasi panas hati,
CUBA BAGI AKU CADANGAN, APA YANG BOLEH AKU BUAT SELAIN STUDY?

klik sana sini, usha allkpop, jumpa satu news yg buat aku mengeluarkan bunyi dahsyat sampai shasha punya solat terganggu. (gomen ne, sha! :D )



My Eunhyukkie diagnosed with swine flu!




Aiseh, jgn cakap supershow bln 3 ni dye x dpt dtg sudah.


p/s: rest lek lok sampai sihat naa syg! ;)
p/s lagi: siapa dah start study angkat tgn? (nampak sgt tipu sape dah start) ;p
p/s lagi: atyn, bila nk buat?

22 comments:

.myra. said...

aku nga ili merempat dlm bilik. . .solat pn puncak waktu,tido punya psal (:

AFIQah said...

haha, sama lah kita kn? ;D

Puteri. said...

hoi solat bg awal. haha. :P kesian merempat. haha. takpe, kalau konsert SUJU tak jadi, you tgk i nyanyi kay. for freeeee. :D

AFIQah said...

HAHA, dr tgk you nyanyi, baik i tdo tahu! ;p

dhanial yahaya said...

tengok dhanial nyanyi dah la kan , bayaran boleh dirunding

DOLCEshasha said...

hahaha . hang kacau aku duk khusyuk solat =,=
watlek weyh , jnji DOLLY aku mai . hehehe . cepat sembuh naih Eunhyuk kesayangan feeQa . awhh awhh ..

Puteri. said...

ape tido pulak? heeeh. my voice is wayy better than SUJUs' .. haha

apee? you kacau sha? nak kene nih.haha

Dyana - I AM . said...

HAHAHA , kirim salam tuan rumah (:

reen_sofee said...

weh aku da stat study laa weh.

ko jgn pndang aku sebelah mate taw.

hahah

dylakamil said...

weh study wehhh. jangan malas2. :)

Eff Ass said...

kesian gila pakwe kau , haha . sekali dia x dapat pergi kaaaan (kata itu satu doa kan) ;DD

aku x kisah nk buat bila2 , sebelum aku bngkus lappy kononnya nk stdy ;p

AFIQah said...

kalau free boleh la dipertimbang kn dhan ;D

AFIQah said...

sha, mana aci dolly kau je maii

AFIQah said...

blah, katak pn bulih nangis dgr u nyanyi quya!

AFIQah said...

dyana, ok :)

AFIQah said...

sofee, serius?
dgr cer kau g melancog kt panatai merdeka? ;D

AFIQah said...

dyl, lepak aa ;))

AFIQah said...

wehhhhhhh, jgn aa gitu atyn.
kalau dye x g, mmg aku sekeh kau!

Nabila said...

haha. okay, myb i favor u? hihi

can you teach me how you make that picture yg diambil dpd website?

AFIQah said...

snap je guna photoscape nabila ;D

Nabila said...

oh. ok. thanks alot ;)

AFIQah said...

no probs ;)