Saturday, February 13, 2010

Wa tgh pikir lah ni -______________-

went out to kajang with teha just now, watched lu pikir lah sendiri de movie. and indeed, director mmg nk suruh aku pk sendiri apa yg berlaku dlm movie ni cz byk scenes yg buat aku terpinga2 without any explanation. kalau x sebab nabil and ebby yus, mmg sumpah tuuut cerita ni.

jd saya bg dua bintang setengah je, kalau x de lah nabil+ebby yus, aku nk bg SATU BINTANG pn x sampai hati tahu? and puteri sarah eh nama kau? apa lah yang kau lakon kn ni? g lah menuntut ilmu lagi, rda berlakon lagi hebat dr kau. haissy. buang duit aku je. and aku x taw lah apa fungsi nya mila dalam poster ni bila line dye dlm movie ni adalah dlm 3 line gitu je. hahah, wtf.
and yg paling kelakar, salah satu lokasi nye adlh UiTM. and kau org budak2 uitm rasa logik x fakgad2 UiTM buat bodoh je nmpk budak x pkai matrics card? hah? mustahil mustahil. dalam alam realiti, mmg dah kena pggl dah dek fakgad2 yg meronda. kan kan kan? and sgtlah x logik bila kau blh pergi kls pkai dress yg hampir x de lengan and pkai baju yg nmpk pusat. UiTM bhaii, UiTM! bukan nye Lim Kok Wing yg kau nk buat jalan cerita gini. adehhh.

ok, apahal ttbe aku membebel mengomen org ni? haha.


baru beli td :D

speaking of 'WA', kinda missed him.

22 comments:

anak Kushairi said...

Hahaaha. lawak doe kau ni :DD

AFIQah said...

apa yg lawak nye waji? ;))

amaa said...

nsb baik aku tak tgk cite nehh
aku dah agak dahh
tah pape lahh
tak logik lgsg kan kann?
geram lak aku
bazir duit kami jee
;))

AFIQah said...

haha, tu la pasai maa, buang duit aku je.
adik aku la punya pasal ni, nk tgk sgt ;(

fwc said...

tipikal kebanyakan filem melayu. gitulah dok ?
heheh.

reen_sofee said...

tak best kee weh?

seb tak tgk!

weh, yg ko baru ble rantai tuh ke ataupun yg bunga bunga tuh?

DOLCEshasha said...

hang pi layan cerr camtu y weyh ??
=))
tgklah valentine nya mvee . da taylor swift n jacob ^__^

azmy shafiq said...

aku pn da tgok
xbes doee
tp xpe ahh ada nabil en

dhanial yahaya said...

please lah wey tengok cerita ni , har har

dya said...

ntah! f***guard kita mmg strict abesh! tpu jaa cite tu!

AFIQah said...

ppot, gitu lah nmpk nye

AFIQah said...

the necklace sofee

AFIQah said...

not interested sha

AFIQah said...

mi, tu lah, nseb baik ada nabil.

AFIQah said...

dhan, igt kn ada nabil best la.
lg pn, x dosa kn tgk cte cm tu? :)

AFIQah said...

dayah, tipu gila!

Nabila said...

laaa, ingatkan best ceritaa tu.

AFIQah said...

x best pn

teha said...

mmg x bes pun...leh tetido dlm wyg 2 wey...

AFIQah said...

agak aa, hahaha

Anonymous said...

uitm shah alam mana ada pakguard.
hehehe

AFIQah said...

yeke? x tahu plak