Friday, February 19, 2010

The Baby Is Mine!!


cerita dah bertahun kluaq baru nk tgk. baru lah nk tergila2 kat si watak utama, padahal org dah lupa dah pn muka dia. haha, x pe, x pe. aku tetap nk promo.



1.
pic that i love the most. why? cz dye isap puting. comelllll. awwww ^____________^

2.
senyum gaya kasi cair hati wanita je, gila pro!

3.
mata macam guli. ouchh, sumpah cute!

4.
gigit jari pn adorable <33

5.
nangis pn comeyyy ngatt aihh ^^

6.
paling suka tgk dye gigit bibir :D

7.
baring kat bantal, buat muka comell. adehhh.

8.
bak kata leen, mata comell, cantik, geram, nk gigit. haha.

9.
macam anak bear pn ada jugak :D

10.
so small! patung lg besaq dr dia :)

11.
dapat pakej anak+ayah sekali, bahagia hidup :D

12.
pakai apa pon comel. ngeeee.

13.
senyum lagi :))

14.
x yah blajaq aihh kecik lagi.

15.
harry potter? :DD

16.
bibir sexy, gigi comel.
ok, aku angau :D

17.
mata guli lagi.

aku susun ikut turutan. yang paling aku minat.
korang rasa mana paling comell?

22 comments:

ijad said...

cantik foto

.zigha. said...

heroin dia comelll gila kot. haha. alah lebih kurang aku! sem ni baru nak tengok movie ni. haha :D

Dyana - I AM . said...

number two aku suke .

DOLCEshasha said...

aku rasa semua comel ngat aww -____-

joom ahh tengok tek ! =))

dylakamil said...

tak habis2 korea kau, hahah

reen_sofee said...

asal gamba anak aku ade kat sini??

meh sini bayar royalti.

hahahahah

dhanial yahaya said...

hero dia comelll gila kot. haha. alah lebih kurang dhanial! cuti ni baru nak tengok movie ni. haha :D

*padahal dah tengok ! and thumbs up dekat buak tuh , haha

AFIQah said...

ijad, i'm not the photographer :D

AFIQah said...

zigha, rindu nya nk tgk hang kumin aku :)

AFIQah said...

dyana, comell kn ? :)

AFIQah said...

shial kau dolce!

AFIQah said...

dyl, comell doh :D

AFIQah said...

sofee, bila hang kawen?

AFIQah said...

haha, comel kn dhan? :D

Eff Ass said...

babi babi babi comel shal baby ni

AFIQah said...

x masal je c comel baby jadi babi :D

Ashraf Yusof said...

salam. nak join bg komen jugak hehe..

aku dah lama tgk cter ni (sal akak aku suker cter korea, so layan je la). memang best la terutama baby tu, comel gler.

nanti nak produce anak mcm baby mason ni. btw, x puas ati time dpt tau baby tu bukan baby hero tu. cehh.. thanks to my sister for inviting me watch this movie. hehe

btw

http://rapuansemata.blogspot.com

new blogger..
folower needed..
SOKONGLAH

AFIQah said...

haha, good luck lah dlm memproduce baby cam mason :D

teHa said...

kawaiiiii!!!!!!

nk the papa n the son!huhu

AFIQah said...

haha, dua2 aku punya :D

Nabila said...

oh, i pon bru tgk cerita ni last year on 2009. even agak lame kot dah klua -__-" no matter what, tak tahan part awal, die cari pompuan bdn biggy semate nk susu. ops, backspace2.

AFIQah said...

haha, x pe x pe, semua dah above8teen kt blog nih.