Thursday, February 18, 2010

CHERMIN

Listening test - DONE!
MTC 037 - DONE!
MTC 038 = DONE!

now, blh lembik kan badan yg dah sedia lembik (tapi bajet kuat) cz nk demam. adeh, tyme2 nk final pulak kau nk demam -____-

****************************************

Nelly: aku pn dah berjangkit demam cinta macam kau.

Ehh ehh, bila pulak aku bercinta budak ni?

*****************************************

aku baru nk bukak mulut, ckp aku x boleh bau asap rokok time demam, kau dah nyala dah sampoerna kau. adehh. terpaksa lah tahan kejap.

p/s: azan maghrib tgh berkumandang, but still, rumet2 aku x blk lagi. mana korg pergi??
p/s lagi: saja taruk tajuk chermin cz kebetulan dpn aku ada chermin and aku cm menyampah tgk muka sendiri. haha. :D

20 comments:

dhanial yahaya said...

haha , menyampah kan tengok diri sendiri -_______________- tapi saya tak , hehe

*yOko* said...

menyampah tgk dri sendri??ak lg nyampah tgk kau..wakaka..
eh2,x de lah..haha..
=)

AFIQah said...

haha, x mandi lagi, so menyampah :D

AFIQah said...

izzah, blah kau skrg! :D

DOLCEshasha said...

aku taw kenapa kaw menyampah tengok diri kaw ? sebab aku lagi comel ^______^

Eff Ass said...

menyampah tgk diri sendiri memecahkan kesunyian dalam bilik aku ni (im alone , as usual) -____- , but i loikee ;p

eh take care weh , nnt aku nk cium2 peluk2 kau x boleh , nnt jangkit

Dyana - I AM . said...

dah balik dah roommate kaw ?

reen_sofee said...

roomate ko sebok men tenis tadik.

tak hengat ko.

hahaha

AFIQah said...

aku menyampah sbb chermin aku ada atas meja kau doh

AFIQah said...

aku ajak tdoq sini x maw, hang sombong

AFIQah said...

dyana, dah :)

AFIQah said...

sofee, ya seratus markah utk kau :D

reen_sofee said...

woit. aku tak sempat tuleh entri ko dah komen dulu??

hebat hebat.

g bace balik aku nye blog.

huhuhu

AFIQah said...

eh ? yeke? ingat dah tulis. haha.

.myra. said...

kau tgok guna "mirror in da world" ka weh smpai nek menyampah tgk dri sediri!*mmg tulus cermin tu (:

dylakamil said...

hahah, aku suka duduk berjam dpn cermin pun takpe, haha

AFIQah said...

mirror in de the world x de harga 5 ringgit de yang oiii :)

AFIQah said...

dyla, hangat gila aihh topik chermin ni :D

Puteri. said...

sape isap sempoerna??? ish ish. kesian kauu kan? HAHAH.

terer tak i cakap 'ko'? haaaa.. kakak hebat nih. HAHAHAH

AFIQah said...

u agak sape yg isap kak?
haha. terer2 :D