Wednesday, February 3, 2010

DEM!!


isi dalam kepala dah berpusar2 macam puting beliung.
sumpah seranah keluar dr mulut selang 10 saat.
semua benda x kena, semua nk carik kemarahan aku.
suara dah tinggi oktaf, walaupun x de niat nk marah sbena nye.
mata dah senget2 menjeling kat geng2 satu meja makan cz menyakat aku time tgh moody.

GUYS, really sorry ok! i'm not being myself today. *especially to syira, ace and aidi.

the only reason why i'm being like this,
BEL 313 ASSIGNMENT!!!!

siak x siak, bila aku penat2 berjaga mlm td utk siap kn assignment tu, and ttbe yuna ckp apa yg aku buat tu salah. not all lah, tp still, aku kena edit blk apa yg aku dah buat. tambah point agak2 seribu perkataan. eh, abbi! and tetibe diberitahu article aku cm x leh digunakan cz ada both advantages & disadvantages. aduhhhhh, sial sial. bibah kot yg ajar aku buat gitu, so i thought, since bibah yg ajar, sure btl la kn?

cadangan kawan2: carik artikel laen. HAHAH, kepala hotak! aku buat penat2 smlm, berjaga smpai tgh2 mlm, ttbe nk carik artikel baru? and assignment kene hantar esok? wtf.

ok, it's your own fault afiqah, yg nk buat kerja last minute tu kenapa? serves you right bebeh! once again, abbi! nk nganjing diri sendri pulak -_________-

and YOU!!! plz stop being such an annoying person, because you are one of the reason my mood was spoiled. JANGAN SAMPAI AKU HILANG SABAR DENGAN KAU! :)

p/s: first time entry aku x warna warni cz hati dan minda aku now colourless. *sigh*

20 comments:

fwc said...

ahah. kerja leceh2 mmg buat serabut kpale je -_______-"

dhanial yahaya said...

mmg abbbi sangat kan , penat ja buat semua tuh . haha , lebih2 plak -...-

.myra. said...

saba yunk!minx doa kt ats sne uwh.bia lpgkn dada.dun wory. . .kau bole buat (: kte yunk aku kan?

dodol n bear said...

haha..
aku pon dh penah asa..
sabaq ja la norh..
hehe

DOLCEshasha said...

uit uit !
dun cold with us ur room8 =)

chill lah ngn jenaka aku ^__^

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

x payah warna warni , pening nk baca

AFIQah said...

ppot, yeah, btol!~

AFIQah said...

dhan, x pe, anda dibenar kn lebih2 ;))

AFIQah said...

yunk yunk :)
maceh <33

AFIQah said...

sabaq la ni, x sabaq aku dah baling dah laptop ni ;D

AFIQah said...

jenaka kau yg cold sengal!

AFIQah said...

aku lg pening kalau satu warna, mls btl nk kecik kn baca warna yg sama je.

teHa said...

relax la wey...ckali ckale..

rda hot said...

Aku pun sedang bekerja keras dgn assignment bel 313. T_____T"

AFIQah said...

oh, syg! kau komen aku.

mslh, bukan skali skale bhaii.

AFIQah said...

good luck rda!!

reen_sofee said...

memang tension siot.
huhu.
takpe ko leh wat nye.
sabar laa eh.

AFIQah said...

sofee, aku dah siap dah pn ;D

Puteri. said...

lain kali kan feeqa, TAK PAYAH BUAT LANGSUNG. hahahaha

AFIQah said...

mmg i cm mls nk buat ;D