Sunday, February 21, 2010

FEEQA, LEEN, SHASHA :DD

ok, 2.33 am, still awake, gelak2 kutuk2 blog org dgn shasha dan leen. janji dgn pakwe dunia akhirat nk update blog, tp gamba byk kt membe lain. so, esok baru update. nothin pun, just pic2 kat pre-law nyte td je.

starting from now on, kena kira hari, tunggu luka sembuh. dengan sokongan rakan2 terchenta, mesti cpt punya sembuh! thanx sayangs!!!~

p/s: atyn, jgn marah ngatt aih, kt DIA, and kt AKU pn. hehe. wat chill, aku dah ok KOT. kot lah. :D
p/s lagi: kau weyh, tolong aa jangan memalu kan diri dlm blog kau sendiri. HAHAHA. *ok, jahat gelak kan org :D

20 comments:

DOLCEshasha said...

chaiyok sayang ! ktrg sokong kaw untuk sembuhkan luka yang agak dalam uhh =.=

emm , kecian enn org yg memalukan diri sndr kt blog uhh ? sapa mekk ? =))

Dyana - I AM . said...

anyway memang ramai yang suka malukan diri d blog HAHAH

dylakamil said...

alohh,, aku nk tgk gmbr wehh

nelysa said...

ape luka kau yg dalam sgt tuh?? law aku bgi ubat gamat ley hilang laa an =)

AFIQah said...

thanx sha :D


kau tahu siapa kan? ;))

AFIQah said...

dyana, haha. tahu x pe.
nk aku bg link slh satu nya?

AFIQah said...

sat g dyl, abes kls aku update baru yek! :)

AFIQah said...

bajet x tahu lah kau :D

Eff Ass said...

oh jangan marah dekat korang LOVEBIRDS nampak x nmpak ni ? -____- akan dipertimbangkan dulu

Eff Ass said...
This comment has been removed by a blog administrator.
*yOko* said...

feeqa,kau skt per??
cpt sembuh yer!!
=)

dya said...

ak da komen.. tp xtwu nk komen pe!? haha. mte ak nga brair2 dek krn resdung kuh! ouwh! sukar utk mmbce blog! hahaha

AFIQah said...

atyn, x lah, lovebirds aku dah bahagia dah.
dok sedey2 ni lovebirds apa.

AFIQah said...

izzah, sakit otak :D
haha

AFIQah said...

haha, sengal lah dayah :DD

dhanial yahaya said...

blog sapa wey ? get well soon

AFIQah said...

tanya shasha.

thanx :)

DOLCEshasha said...

dhanial - hahaha . xley cerr sini . private sgt =,=

AFIQah said...

sha, x yah private aihh ;D

Asmarina Sakila :) said...

hahaha :DD