Sunday, February 7, 2010

Lack of Money


sepeti yg dicatat kan di atas, dengan rasmi nya saya mengumumukan, NUR AFIQAH MOHAMAD ADNAN is totally broke ryte now. ya, mmg sape2 yg rapat ngn aku akan cakap "wtf lah kan, padahal duit byk dlm bank".
oh, tidak2. mybe bagi korg byk, tp bg aku sgt2 lah sikit since aku x biasa duit aku kurang dr 3 Zero.
time2 tgh x de duit ni lah macam2 nk kena bayar. sampai tergaduh sikit dgn obami td d sbb kn masalah duit. haila haila. +____+

ok, lg satu, time tgh2 x de duit ni, saya berjaya menjadi along pulak kan? adeh, lagi kurang duit aku. nope, bkn kedekut, but i have to control my own financial too. kalau aku sendiri rasa aku x de duit, macam mana aku nk bg pinjam duit aku kt org pulak? but, thanx to my weakness (CAN'T SAY NO WHEN PEOPLE ASK FOR HELP) duit aku terbang lagi :))) (gelak dgn hati yg berdarah)

susah kan bila x de duit?sebab tu mak suruh blajar rajin2 *sigh*

20 comments:

dylakamil said...

hahaha mana pegi duit elaun?

*yOko* said...

welcome 2 da club,bebeyh!!!
haha..

.myra. said...

aku ase aku patot bagi balik ayt ni kt kau "ape guna aku kan?as ur banker!wee~

dhanial yahaya said...

beli cd korea lah dyla , hahaha

AFIQah said...

hampir habis dyla :(

AFIQah said...

haha, club bdk2 pokai ;D

AFIQah said...

haha, boleh ke yunk?

AFIQah said...

mana ada cd korea doh, mkn je rm 550 setakat ni. :(

Hanana Banana said...

ceh...
padahal duit byk lg..
feeqa2...
nway, aku paham...aku pun cmtu gak..
that's why aku ade 2 akaun bank...huhu..
selamat berjimat!!~

AFIQah said...

haha, fana, mana byk duit aku.

DOLCEshasha said...

betui weyh , aku nak gaji banyak .
tapi xpalah , KAWEN ngan orang kaya suda =))

AFIQah said...

aku nk kawin ngn org korea ;D

m.haziqhanif said...

join nuffnang...side income cm aku :)

AFIQah said...

malas doh

m.haziqhanif said...

malas mmg lah xde duit

AFIQah said...

haha, x reti doh nk buat cmna.

Dyana - I AM . said...

samelah ! bankcrupttt

GhOsToNe said...

but la nuffnang....

AFIQah said...

geng la kita dyana ;DD

AFIQah said...

x reti buat nuffnang