Monday, February 15, 2010

Learning Process

UiTM Merbok mengajar aku menjaga hati org.
UiTM Merbok mengajar aku mengubati hati sendiri.
UiTM Merbok mengajar aku begini rasa nya dimarahi.
UiTM Merbok mengajar aku menangis golek2 dan pujuk diri sendiri.
UiTM Merbok mengajar aku diam, pendam perasaan tanpa perlu org tahu.
UiTM Merbok mengajar aku apa erti SUNYI.
UiTM Merbok mengajar aku erti tawa dalam tangisan.
UiTM Merbok mengajar aku berjalan seorang diri ke hulur ke hilir tanpa ada teman disisi.
UiTM Merbok mengajar aku lihat org berbisik2 tanpa aku tahu apa yg nk dirahsiakn dr aku.
UiTM Merbok mengajar aku diam sebab apa yg aku ckp semua nya x betul. apa perlu nya aku bercakap.
UiTM Merbok mengajar aku respect org and just accept bila org x hormat aku.
AND
Jasa paling terbesar UiTM Merbok,
Ia mengajar aku prinsip, aku kena jaga hati org, tp org x payah jaga hati aku pn x pe.
Hati aku mmg untuk diluka kan pn :)

I LAUGHED A LOT, BUT ONCE THE TEARS FALL, IT WIPE AWAY ALL THE HAPPINESS


Aaahh, Hanan!!~ i missed youu! x taw kenapa, ttbe je rindu.

p/s: apsl aku rasa semua ayat aku cm mendalam je maksud nya? hurmm.

26 comments:

reen_sofee said...

btol feeqa.

jage aty org penting daripd jage aty sendiri.

=)

dya said...

ayat ko mmg mendalam la cik kak!

like! (thumb up)

amaa said...

nape cik feeqa syg ?
papehal pon chill okay ;))

ıɯɥɐɟ uɐsɥı said...

tul2, deep meaning there. u okay?

dhanial yahaya said...

lupakan saja mereka ! muahahaha (evil laugh)

*perlu ke -__-

AFIQah said...

sofee,aku mmg dah x jag hati aku, tp org lain pn x pyh jaga hati aku kah?

AFIQah said...

dayah, igt ni fesbuk ke nk like2? ;D

AFIQah said...

aku chill doh ni ma, kalau x chill, kau x nmpk aku dah kt uitm tu. ;)

AFIQah said...

san, SANGAT ok!

deep meaning lg. thanx fer asking! :)

AFIQah said...

dhan, siapa mereka? ;D

apa yg perlu?

Eff Ass said...

memang kau tengah ada masalah jiwa , xpe aku ada nak usir anasiranasir yang x berhati perut , x berjiwa lembut

DOLCEshasha said...

what goes around comes around ..
everyhng bout friends , we need to sacrfce . humm . cam xfair la plak if 1 side ja yg jga ati d other en ? chill lah mekk ! kami teman2 mu , always by ur side .
^__^

Hami Asraff said...

apa pun uitm penang tetap di hati. hehe ~ walaupun sekarang ni study kat uitm shah alam.

Wong Ah Cheng said...

UiTM Merbok mengajar kau untuk berkongsi lauk di Fudkot.

Anyss said...

weyh...
kau da balik ke?/
aku cari kau petang td!
demn!

rda hot said...

kenapa kau feeqa?

AFIQah said...

atyn, gracias si amor :)

AFIQah said...

yeah, it's unfair *sigh*

AFIQah said...

hami ashraf, cm x de kena ngene je? :D

AFIQah said...

achenk, ye2, kongsi ngn kau (baca dgn nada marah)

AFIQah said...

aku cuti 4 hari je kot anyss oiii.

AFIQah said...

x de apa pn, saja nk bermonolog mcm kau :)

*yOko* said...

apsal ayat kau cam ape yg nak ak luahkn ey??
agaga..
pepe pun,chill la..
=)

AFIQah said...

sama kott keadaan kita?

Nabila said...

oh, ayat memang membawa maksud mendalam. anyway, be strong! ;)

AFIQah said...

thanx sis :)