Thursday, February 4, 2010

Pendarahan +____+

after class Miss 'Izzaty (sila sebut nama beliau dengan dengung yg tepat), gerak g jumpa Sir Azrul. nk tanya bout article assignment aku, boleh d guna kn ke x. and yeah, as expected, tidak boleh diguna kan. THANX BIBAH! aku x de lah kecewa sgt cz farhana yg bijak tu pn article nye di reject, ini kan aku si suam2 kuku je tahap kebijakan. x pe lah, now i dah faham what are fallacies. kacang goreng je la bhaii nk buat baru!! ;))

went out to batu hampar with ili, shasha, leen and nyah azmi :DD
kedah panas kan sekarang? panas sampai air kat batu hampar tu kering! kering taw x? luckily, td hujan, yeay, air jadi lagi laju. batak lah jugak main hujan.

x puas lg mandi, si katak ajak blah, nk ehem2. eh eh, time2 gini lah kau nk lepas hajat kn? tp x pe la, mmbe nye pasal, lima2 gerak teman dye g ehem2. ;DD
keluar dr masjid apa tah nama dye yg sebelah kubur tu, ktorg g pantai murni. lepak2 atas tembok cz ayaq kotoq, x leh mandi pn. tyme angkat seluar cz nk panjat tembok, ttbe:

shasha: asal kaki kau berdarah?
aku: dah menggelabah, tgk kaki.
semua org: cm tertanya2 gak la kenapa berdarah.
azmi: x kn darah period kott?
aku: bodoh apa mamat neyy? *dalam hati


kucing nak market jugak ;p

darah keluar non stop, dah cuak. awat ni? rasa2 cm kena pacat. PACAT?? oh, first time kena gigit oii. hampir sejam tangan asik mengelap darah d betis. azmi, shasha dan leen mengeluar kan statement "ntah2 dye masuk dlm kulit kau weyh".
aku dah cuak, biar betul? and biasa lah, ckp azmi bkn leh caya sgt, mati2 aku kena tipu. siap nk g klinik lg. haha.

dah macam org minyak ;D


p/s: i org kaya baru, dah dpt my RM 150! yeay :DD
p/s lagi: shasha ckp, nk tgk pic dye sila ke blog nye :)


32 comments:

rda hot said...

Asal wey kaki kau? Gila lah.

rda hot said...

Asal wey kaki kau? Gila lah.

DOLCEshasha said...

EXCUSE ME , hang tuh jgn nk market enn aku yg dh sedia ada market nih ^__^

haa , kaw pn dh hampir pecaya yg pacat uhh msk kaki kaw dh . siap tkowt msk dlm *tuttt* =)

AFIQah said...

pacat kott weyy

AFIQah said...

taw la risaw, sekali je komen sudah la ;pp

AFIQah said...

eh? kau ke yg sibuk nk g toilet tu? ;)

reen_sofee said...

aku ngat kan kucen tuh yg gigit kaki ko weh..
hahah

i k a said...

pasti kena pacat?
ke benda lain?
huhu =))

i k a said...

pasti kena pacat?
ke benda lain?
huhu =))

*yOko* said...

wei,article kau kene reject ke??
;(

dhanial yahaya said...

haha , kelakar2 . thumbs up !

AFIQah said...

kalau kucing tu gigit aku, mmg dah lama aku sepak dye jauh2 ;D

AFIQah said...

ika, pacat kott ;D

AFIQah said...

kalau bukan pacat apa?

AFIQah said...

izah, ha'ah.

AFIQah said...

thanx ;))

dylakamil said...

hahahah, first time kena pacat ye kak? haha

AFIQah said...

first tyme doh.
kau byk kali kena ke?

m.haziqhanif said...

eee..geli doe pacat2

AFIQah said...

kau laki pn geli ke?

dya said...

ooo~ bwu ak twu pacat de kt laut gak.. ak igt kt utan je de.. haha. asal ko xcelup je kaki dlm air laut tu!? mst kua pacat tu dr kulit ko.. haha. kucing tu chumel ngat aihh!

dya said...

ooo~ bwu ak twu pacat de kt laut gak.. ak igt kt utan je de.. haha. asal ko xcelup je kaki dlm air laut tu!? mst kua pacat tu dr kulit ko.. haha. kucing tu chumel ngat aihh!

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

benci korang

AFIQah said...

mana ada pacat kat laut dayah.

AFIQah said...

aku kena tyme kt batu hampar tu lah

AFIQah said...

aikk?ktorg pulak kena?

Dyana - I AM . said...

wehh kaki mu kenapa org kaya ? yeahh

AFIQah said...

pacat kott. haha.

dodol n bear said...

haha..
first time erh kna pacat..
cian dy,..
hehe

AFIQah said...

haha, ok dah la ni ;D

.myra. said...

buakn kne geget dinasour kan??

AFIQah said...

bukan, bukan. jgn risau ;D