Thursday, March 4, 2010

Atsui desu ne?


Kedah SANGAT panas!!
tiduq atas katil macam rasa tiduq dalam sauna, bertapa dalam toilet lama2 pn boleh berpeluh macam g joging (gaya mcm pernah joging je). aisehh.



bak kata shasha, "aku rasa mcm nak amik ice cube, taruk atas kepala sekoq2 kasi cool down sikit"


18 comments:

nadirah_nor said...

ahaha
yah yah kedah sgt panas
aku makin hitam
ukh
'..'

DOLCEshasha said...

Aku dah burn kowt weyh =(
San cakap aku dah gelap
=..=

AFIQah said...

haha,aku pun nor

AFIQah said...

aku ni x gelap plak sha -______-

DyanaBangs said...

tak cukup sejuk lagi lah cadangan sha tuh

AFIQah said...

nk guna apa lagi.
hehe.

Eff Ass said...

aku dh kata dh KEDAH PANASSS , anyak mana lah dosa org kedah buat ni :DD

*yOko* said...

KEDAH MEMENG PAANNNNNAAAAASSSSS!!!!!!

AFIQah said...

fs, tanya megat, baby & shasha :D

AFIQah said...

izzah, MEMANG!

rda hot said...

Sangat!

AFIQah said...

yess rda
:)

dhanial yahaya said...

ehhhh , kl sejuk nak mampuihh ! haha

reen_sofee said...

yes yes yes!!

panas nak mati!

Nabila said...

laa. siannye. kl la asik hujan time ptg. :)

AFIQah said...

dhan, jeles gila

AFIQah said...

sofee, yup yup

AFIQah said...

nabila, best nye korg