Wednesday, March 31, 2010

I Will Promise You....


I'll Live With My Eyes Filled With Only You <33



Heyy ppl, say cheese! :D
Apa makna cuti sebenar nye? golek2 dpn laptop 24 jam, bgn hanya utk mkn, mandi, solat, kemas rumah, angkat kain, basuh pinggan sblm mak blk keje, godek2 snack dkt dapur utk mkn tyme tgk cte, tgh2 mlm selongkar peti ais carik air sejuk, mulut x henti2 menguyah asam mcm onyang aku kunyah sirih, WARRGGGGH!! Buat bnde yg sama hari2, aku blh jd terencat! Nk kerja, tp byk songeh, x nk jumpa org ramai lah, x nk kena buat kerja2 perempuan lah. Afiqah, are you sure you're 9teen now? Prangai cm bdk tadika!!

Pnah x kau rasa ngantuk, tp blum masa nya kau tdur? Ok, aku menghadapi mslh tu skrg. *sigh*
Mata agak2 dah teruk tahap kerosakkan nye, kn bagus kalau menatap al-Quran cm melopong tgk laptop sehari2an. And and and, bilik sangat panas, sampai bdn kena ruam. :(

Apa yg aku cuba sampai kn ni? Ntah la, saje nk update blog cz sofee suruh. Haha. Ok lah, next time nk cte pasal aquarium yg adik aku baru beli dgn harga 300++ (melampau bukan? ye, aku tahu!) . Aku mls nk snap pic, jd mls nk story rini. So, till we meet again, bye! :)

p/s: Starting today, i'm not going to eat any rice, just sup sayur :D (tgk lama mana blh bertahan)


24 comments:

DyanaBangs said...

wehhh , alahai , aku nak gak buat cmtih bagi kurus tapi tahan ke ?

DOLCEshasha said...

siyesss kaw nak buat ??
Motif ? bolee tahan ka mekk ?

aku pun sama ja rutin ngan kaw . haihh -____-

dya said...

aku pulak ada masalah mata da nak bangun tapi aku pegi samb tido lagi.. padahnya, sakit kple terus.. haha

amaa said...

diet eh kak ?
bebeh kite serupaaaa
bosan
eh kau da lepas muet
dengki -____-

reen_sofee said...

hahaha.
bangga ade name aku!!
ehh asal aktiviti kite hampir same?

badan aku sket lagik jadik cam syanie!
huhuh

beruang said...

haha..
knyg plak mkn sup sayo ja..
ouh,maybe tambah nan junk food..
leh r tahan..
hehe

FS said...

whoah pahal kau ? diet ? nak kurus macam GO MI NAM ? ahhh memang boring duduk rumah even aku baru hari ni duduk rumah -_______________-

*yOko* said...

alah,m.cik..x yah lah diet..
bdan kau tu dah sekeping dah!!!!
haha...

AFIQah said...

dyana, blh kot, nasik je jgn mkn, lain bedal lah ;D

Nabila said...

tgh cuti ke ni. :)

AFIQah said...

motif, nk turun kn berat bdn sha.

AFIQah said...

dya, haha, aku kalau dah tdur, mmg x kn bgn lah slagi x puas ;D

AFIQah said...

amaa, hehe, serupa :D

gdluck lah ye :)

AFIQah said...

aku rasa mmg itu lah rutin bdk2 cuti nih, hehe.

syanie? comell lah :)

AFIQah said...

ha'ah, bear, aku byk mkn mnde2 lain, so, mknn berat dah x yah la.

AFIQah said...

aphl go mi nam plak ni? -___-
baik jeremy :D
saje, nk turun berat bdn

AFIQah said...

kau dengki kn izzah? aku nk gak!!

AFIQah said...

ye, nabila, tgh cuti :)

dylakamil said...

Hahahaha rutin mcm aku jgk dlu. hahaha keluar lah weehh machaa

nadirah_nor said...

gudlak idop dgn sup sayur

rda said...

RM300? Gila lahhh. Baju dapat 6 helai tuuuu.

AFIQah said...

x taw nk g mana doh dyl

AFIQah said...

haha, thanx nor ;p

AFIQah said...

rda, taw x pe doh