Sunday, March 28, 2010

I'm a great stalker you know ;)


Bukan merujuk kpd kata2 Ehsan bahawa aku meng-stalk beliau di fb. Oh, tidak, tidak! Apa barang stalk budak Malaysia? Pahang pulak tu!
Euwww ;p

Nih2, aku stalk org jauh ok? Blog Donghae, Eunhyuk and Eeteuk tlh berjaya aku stalk dgn bantuan google translater (walaupun tah hape yg d translate nye -___-)

Eunhyuk's :

Ok, this is how his blog looks like :D
Ada jugak pic ikan kecik comel kt blog dye nih, mentang2 nickname kamu anchovy! :D

I guess, ni fans lukis utk diorg kot, sy curik je! ;D

Donghae's :

Simple je blog, tp warna x menarik :D
Pic yg bwh tu SUJU g cm berkelah lah kot, rasa seronok plak tgk diorg berkumpul selain time concert :) (apahal muka Eunhyuk aku begitu?)

These two pics, i stole (again) from Hae's blog. Yaaaah!~ Pics at Super Show in Malaysia when Siwon's trying to seduce my Hae :D

Leeteuk's :

Leader's blog looks kinda sorrowful, taruk lah pic senyum gini byk mana pn, tp kalau dah post sume muram2, org sedih jugak.
Post ni sbena nye dye ckp 'dimple, come back!' (cz dimple dye hampir hilang) , tp natang ape tah yg google translate.

He posted it on 21 March, right after the Super Show in Malaysia ended!
Teukkie!~ I was soooo happy too! And still happy :)

Dah2, cukup, msti korg bosan baca blog aku kn? dok suju suju suju. Aish, nk buat cmne, dah cuti ni aku dok giat berfangirling je. Haha.

p/s: dngar cer KAT-TUN nk buat Asia Tour gak, tp Malaysia x de dlm senarai :( (again!fangirling :D )




18 comments:

reen_sofee said...

haish.
ko tak minat industan kee weh?
aku kenal laa gak muke kalo letak gambo amitha bachan tuh.
hahaha

DyanaBangs said...

HAHAHA , aku pun tak kenal sorg tapi kau neh GILEBABBI wehh

dylakamil said...

gila lah, hebat kau ni. dah tahap obsess. hahaha

.zigha. said...

badan tuff tu! weh diorang gay kah? hahaha :)

AFIQah said...

haha, minat2, tp x de stok la sofee :D

AFIQah said...

hahaha, bosan doh cuti dyana

AFIQah said...

hahha, yeke dyl?
blom ag aku rasa

AFIQah said...

zigha, tidak tidak!
straight!

rda said...

Perghhh, taksubbb. Haha.

AFIQah said...

haha, x la rda ;p

DOLCEshasha said...

wahh , blog Dolly aku =))

please please , aku nak url ye dowh . nak stalk ye gak . dun worry , i wont take your Hae (:

AFIQah said...

my Hae?
adeh, kecewa aku dgr, aku x curang ngn Eunhyuk ok? ;)
aku bg kt skype

FS said...

bi blog minah korea mana reti ckp melayu ni

AFIQah said...

haha, aku mix ;D

nadirah_nor said...

x cukup lg k duit kao yg byk terbng melayang tgk konsert arie tuh??

p/s: kene belajar bahasa korealahh kao nih =))

AFIQah said...

haha, x cukup nor!
ye2, mmg kna pn ;D

Nabila said...

WOW. TOUGH! haha

AFIQah said...

nabila, yeap :D