Tuesday, March 2, 2010

Leen Oh! Leen..

Shasha & Leen mampu buat aku bgn tidur secara otomatik tanpa megguna kan alarm. Complete dgn bilik yg terang benderang, suara yg sok sek sok sek memekak and kreuk krek bunyi loker.

Tahniah! anda berdua sgt hebat! :D

Bangun2, makan nasik leen tlg beli kan, borak2 lepak2 hati ke hati then solat zohor berjemaah.Jemaah ok! org x silap baca. And aku mengguna kan sepenuh nya apa yg dipelajari di Maahad utk menjadi imam. Haha.

Lps solat, konon nk study, study lah jugak, tp mata byk menjeling kat laptop yg dok loading lagu industan kt youtube. semua list dok klua.

Na Tum Jaano Na Hum

Yeh Ladka Hai Deewana

Mohabbat Ki Nahin

Ek Pal Ka Jeena

Mohabbat

Aisa Pehli Baar Hua Hai

(pernah ke korg dgr lagu2 ni? x pnah kn? kn? kn? haha)

dah rasa cm bilik india pulak. haha. study lagi, jeling lagi, gelak2 nyanyi lagu hindi, pastu masuk azan, mari mari solat asar!

ambik wuduk, bentang sejadah dan.....

aku: leen, kau jadi lah imam pulak.
leen: x pe lah, kau lah jadi, kau kn x reti iqamah (ehem, pembetulan, bukan x reti, tp lupa ok!)
aku: eh, aku dah ingat la cmne nk iqamah. kau la jadi imam.
leen: x nk la, aku hanya akan jadi imam lps aku kawen.
i was like, wtf?
aku: kau nk imam sape weyh? suami kau? hahahahahaha. (sambil guling2)
leen: ha'ah. haha. (sambil tekan2 perut)
aku: pastu nnt ank kau, kau nk wali?
leen: wali hotak kau?
aku: betul lah wali ngok!
leen: ohhh, ank perempuan aku. ha'ah. haha. nnt bersalin pn aku yg azan kan anak aku. hahahahaha.

aku dah gelak gila2 pk perempuan yg azan kan ank. leen leen, macam2 hal! :D

p/s: study week dah 3-4 ari berlalau, study kira cincai2 je, byk tdur and on9. aissy, ni semua omegle punya pasal.

26 comments:

dylakamil said...

hahahaha bongok gila, hahhaha

nadirah_nor said...

Haha sumpah lawakk leen 2h!!
Nnti aku rasa dia yg akad nikah
-___-"
Eyh dh lupakn crunchyroll kau k??

DOLCEshasha said...

pedia pedia pedia nih ??

hahahah . da aku kisah ? hang uhh tdoq sll pas subuh . sapa srh =))

*yOko* said...

Fiqa,ileks ar..hari masih panjang...jgn risau psl studi2 nieh!!*ayat manghasut*

Puteri. said...

leen pale hotak die memang pelik. HAHA. kalau ade i, you memang lagiiii takleh tido! HAHAHA.

dhanial yahaya said...

haha , sumpah kelakar weyy . thumbs up !

Anonymous said...

ek eley..
ak n sha bsg d masa yg patot k..
ko tu yg lbey tdo x kire mse..
mcm kelawar..
mlm tdo siang jage..

haha..

ko nak malukan ak num 1 an..
haha..
x pa mlm nie ak imam k..-lynn-

Eyriqazz said...

hik3,wanita azankan anak?umm....mana suaminya ye?

rda hot said...

Siot lah leen ni. Kirim salam rindu kat dia. Haha.

AFIQah said...

dyl, leen mmg..haha

AFIQah said...

nor, silap2 dye yg jd tok kadi ;D

x lupa aih, mana blh lupa ;p

AFIQah said...

sha, x dak sapa suruh pn?

AFIQah said...

kau IZZAH!
padahal kau dah study byk kn? ;'(

AFIQah said...

quya, leen kn..biasa lah.
haha.

you pngacau no 1!

AFIQah said...

dhan, credit to leen :D

AFIQah said...

leen, mmg aku tdo mlm, siang jaga ;p

AFIQah said...

suaminya tgk je.
haha.

AFIQah said...

rad, leen kem salam rindu blk kat bdk2 satu floor ngn kau ;D

Dyana - I AM . said...

HAHAHA gile alarm closk kawan2 kau

Dyana - I AM . said...

HAHAHA gile alarm closk kawan2 kau

Eff Ass said...

ni lah kata kata yang terkeluar dari anak dara tunggal (selain drpd ibu tunggal) sounds sepi . HAHA smpai gila

OMEL GILEEEEE

dodol n bear said...

haha..
ad gak yg tingin jadik tok imam ntok si suami..
cam da dkt u.s plak..
kih3

AFIQah said...

dyana, alarm clock?
mmg dah.
haha

AFIQah said...

awat sampai dua kali? ;p

AFIQah said...

FS, kau la gila

AFIQah said...

bear, kat us gitu ke?