Friday, March 5, 2010

Pabbo!


7AM:
TING TONG. Assalamualaikum, perhatian kpd penghuni mahsuri anda semua di wajib kan hadir ke perasmian eskpo tah hapa nama yg akn dirasmikan oleh mukhriz(mls sebut nama penuh dye, aku bkn nk cte pasai dye) pada pukul 2 ptg di dataran ilmu.
Ulang suara, (dye pn ulang la).

aku baru nak tarik selimut nk tidur, hati dah mencarut2 maki org yg buat announcement.
aku baru nk tidur tahu!!!

2:30PM: ulang lagi announcement yg sama, padahal dah pukul 2:30 kott? dah start dah pn perasmian nye. apa yg kau nk memekak lg? agak nye time aku tdur td brape juta kali lah kau org buat announcement bangang nih ye?

6:30pm: Assalamualaikum, perhatian kpd penghuni mahsuri, mlm ini akan diadakan forum perdana yg bertajuk (apa tah pnjg sgt tajuk nye) pada pukul 8:30 mlm. Anda semua diwajib kan hadir. Lampu akn dipadam kn pada pukul 8:15 mlm.
Ulang suara dan blablabla.

6:45pm: ada lagi announcement siot ni, tp ttbe tukaq pulak lampu nk padam pukoi 8. cehh, mcm aku kesah?

7pm, 7:05pm, 7:10pm, 7:15pm, 7:20pm, 7:25pm, 7:30pm, 7:35pm : ulang lg

7:37pm: ulang lagi

7:40pm: lagi

7:43pm: lagi

7:48pm: dan lagi

7:51pm: lagi weyh

7:54pm: again

7:57pm: lagi sekali

8pm: again! and lampu x terpadam pn. konon announce nk ckp lampu akn terpadam pukul 8:15pm pulak. haiisy, skali x padam pn. lame lah weyy. buat pnt je aku+leen excited nk mandi dlm gelap.

bak kata leen, kitorg ni x pekak & x de mslh memory lost ke hapa. x perlu lah nk ulang byk2 kali kasi org annoyed! cm shial.

ohhh, btw, look!


yeay!! thank God! you've recovered! kalau Shanghai pon awak dapat pergi, x kn yg Malaysia ni awak x dpt kn? kn? kn? ;)


p/s: aku boleh hafal dah isi kandungan announcement tu akibat kekerapan pengulangan nya. huh. kalau kau announce nota saiko aku ni byk2 kali x pe lah jugak, dpt gak aku mengingat.
p/s lagi: kau org bukan sahaja mengacau org tdur, bah kan mengganggu org yg tgh study ni taw x! final kot weyhhh -____________-



26 comments:

amaa said...

aku nak potong je sound wayar dia tuh grr!

fwc said...

annoying btul repeat byk kli mcm tu

-_-

DyanaBangs said...

mogok la feeqa(:

Eff Ass said...

mmg SIAL , arini buat perangai lagi dan lagi , so , contohi aku dgr lagu maximum vol

*yOko* said...

ntah!!!!ak x pekak la weyh!!!
*lepaskn geram kat blog kau*
haha...

dylakamil said...

cadangan fs yg baik dgn dgr mp3. gila tekanan siak ada announcement byk2 kali. dah lah speaker kurang dengar. mcm haraaammm

AFIQah said...

aku nk cabut speaker tu amaa!
haha

AFIQah said...

ppot, tahu x pe ohh

AFIQah said...

alahai, cmne loah nk mogok yang :)

AFIQah said...

seb bek aku tdur, hehe

AFIQah said...

izzah, xpe xpe, silakan!

AFIQah said...

dyl, mmg haram gila oh dyl.hari ni ada lagi.

dhanial yahaya said...

haha , gila annoying dohhhh -,-

AFIQah said...

dhan, mmg!

Nabila said...

wow. nape nak repeat byk kali? takde kerja kot? hihi.

reen_sofee said...

aku pekak weh

sebab tuh die wat announcement byk kali.

hahahah

nyway, gudluck feeqa
^^

AFIQah said...

x tahu, pahal tah nabila

AFIQah said...

sofee, HAHAHA.
baru aku taw!

back to you, gud luck! :)

nadirah_nor said...

ahaha
sokong sokong
mari suruh dia ulang nota nota syko,law n lib kita
=))

Puteri. said...

haha macam tula student UiTM berwibawa.. tahu segala hal UiTM.. hahahahhahaha..

nak buat cmne, dorg takut sape2 missed info. haha LAWAK DOH.

AFIQah said...

kan nor?

AFIQah said...

lawak bodoh doh quya

Puteri. said...

no lawak is ever cerdik dohh.
lawak is always known as bodoh -,- now why would someone laugh at something smart?


BOO.

AFIQah said...

yeah pu3! wtver ;p

DOLCEshasha said...

weyh , announcement bodoh ! =..='

AFIQah said...

tahu x pe