Sunday, April 18, 2010

AMARAN, POST INI PENUH DGN MAKIAN!

Shial punya celcom! Hari tu aku p mid ada budak mana ntah kasi aku sim broadband celcom free for a month, dah kata free aku pn amik je lah n nk terus chow cz aku dah lmbt. Ttbe budak tu tarik aku p isi borg natang apa ntah, aku dah nk cancel je ambik sim tu, aku cmpk blk atas meja tmpt dye kerja tu. Tapi dye tarik gak aku soh tls, and aku pn x tahu lah awat aku bengap sgt p isi gak borang tuh. Dye tanya aku ada no maxis x? aku ckp ada. Pastu dye kata, tulis lah no maxis kt borg tu. Aku pn dgn pnuh innocent n bodoh nye pn menurut je lah. AND NOW, THE CONSEQUENCE IS, NO MAXIS AKU DAH TUKAR JADI NO CELCOM AND MY MAXIS SIM CARD IS INACTIVE FROM NOW ON!cm babi tahu!! sumpah sial nk mampos! mmg ttbe je aku byk kerja nk p maxis center tuka balik no aku jd maxis kn? ok, kwn2, yg mana ada no aku, sila jgn msg ke no maxis aku cz kompom aku x dpt punya msg tu. Sila text di no celcom ok! Any other news bout this will be update later! InsyaAllah aku x guna no baru cz aku syg no lama nih.

Akhir kata, walaupun celcom murah, tp ttap cm abbi guna cara keji cmni!

24 comments:

*yOko* said...

wei,x ckp maki la..
maki la lg..
hahaha..
=)

AFIQah said...

haha, kau tlg la maki kn.

reen_sofee said...

lol!
sumpah sialan!
aku yg bace pon hot.
ko ape tah lagik kan!
ceit!
keji gile taktik!

AFIQah said...

sofeeeeeeee, sob sob.
kan kan? aku ng nangisssss.

dhanial yahaya said...

anak haram punya celcom!

AFIQah said...

betol!

ıɯɥɐɟ uɐsɥı said...

haa kate aritu takde hp.

AFIQah said...

adalah. kn da ckp ritu.

dylakamil said...

dan kalau tak silap aku, celcom tu bill kan? mmg kwsn mid tu selalu ada. kawan aku dah kena dah

AFIQah said...

yup, betol!! shial gila.

amaa said...

shit !
yg neh mmg aku pon nak maki
aku dah kene weyh
dia bg simcard free
simcard pon aku tak guna lagi
tak buka lagi dari plastik
alih2 bill dtg tgk rm100++
whoaaa mmg sial laa
jgn harap aku nak bayar

mmg bodoh budak2 yg promoter cmtu
bengang aku

DyanaBangs said...

haha sedih duhh cerita kau

AFIQah said...

maa, cm babi kn? aku nk p celcom center nnt nk mati kn. nyusah kn btul!

AFIQah said...

dyana, tlg simpati :(

nadirah_nor said...

wehh pi samannnn!!!!!

fwc said...

ish ish ish -___-"

AFIQah said...

kalau aku kaya mmg aku p nor.

AFIQah said...

ppot, teruk kan?

DOLCEshasha said...

weyh , sama ngan mmbr aku time aku g mid . cam syiall , kwn aku taknak , nk gak offer deng ! aku ngan san blah from derang wat pekak ja but then pity her sama ngan kaw . JANGAN TERTIPU NGAN PEMBERI CEL 'PERCUMA' KONONYA . ngeeeh .

AFIQah said...

ciss, ramai rupa nya mangsa!

beruang said...

awat yg abbi ngat promoter 2h..
t kalu jmpak dy skali g,ang sepak ja alat d bhgn tgh 2h..
haha

FeeQa said...

haha, thanx tips bear!

dya said...

eh! eh! mmg aku pun jd nak maki sekali.. abes tu mcm mana ko nak fix blk sim tu?

FeeQa said...

x taw lg, p maxis center la kot :(