Sunday, April 25, 2010

I found it funny :D

Aku masuk bilik, tgk hp ada miskol dr 012838595*. Aku tanya bestfriend aku yg ada di dlm bilik tyme hp tu bunyik.

'Asal kau x angkat tpon aku bunyik td?'
'Mana aku taw, x dgr pape pn' kata Teha.

Aku mls nk berteka-teki, aku kol je terus. Suara lelaki! And aku x cam suara sape. Terus aku pass hp kt Teha suruh dye yg cakap. Bila mamat tu dok liat sgt x maw bgtaw diri dye siapa,terus kitorang hang up. Malas lyn org gila.

Ttbe x lama tu masuk satu mesej:
U yg tanya dulu i siapa.

Aku dah, apa kena mamat nih, ayat tunggang terbalik. Aku reply balik:
Huh? Padia? Awak yg miskol sy dulu.

Dye reply balik:
Oh sory..i nak tnya, awak nie knl jul ke?

Jul mana ntah, aku pn reply:
X kenal, salah nombor kot.

Mamat tu reply lagi:
Oh sory.i nak puji u,suara u sdap la.if u lum ada bf,i nak urat u ble.

Kauuuuu, baca je msg dye, aku dah gelak guling2! Aku bg Teha baca msg tu, yelah, suara Teha kan 'sedap'. heyyy, sory lah aku nk lyn org cmni kn. First, dah la bkn suara aku yg konon nye sedap tu. Second, eja mengurat pun x reti, ada hati nih nk main urat2 org. Hakhak, serius aku x leh blah ngn perkataan urat tu :D
And third, even wa x de balak pn, wa x de lah desperate sgt weyy, nak main rembat tah sapa2 yg main salah2 nombor nih. Haiii, mcm2 hal org skrg :D

P/s: aphl kebelakangan nih aku asyik bercerita?

24 comments:

rda said...

Hahahaha. Sumpah lawak weyyy! I can't stop laughing! Hahahahaha. Bodohhh punya olang!

FeeQa said...

Haha, kan rda? bongok gila!!!

DyanaBangs said...

HAHA okay , comel nye urat2 !

FeeQa said...

haha, aku rasa sengal :D

DOLCEshasha said...

hahaha . lawak2 ! a'ahh lol . kaw rjn cerr but its good ( :

dylakamil said...

hahha mangkuk gila. suruh dia amik kelas bm lah wehh

dhanial yahaya said...

HAHA , ini lawak . saya suka

qilamahadi said...

feeqa kena urat
aww aww
;p

FeeQa said...

sha, haha, macehh :D

FeeQa said...

dyla, kau tlg ajar :D

FeeQa said...

dhan, sy pn rasa lawak :D

FeeQa said...

qila, awwwwwh, i geli sikit tp :D

radin fadli said...

die nak urut tu, pak urut tu..hahaha

FeeQa said...

haha, ye kot fadli, typo :D

nadirah_nor said...

babilahh
post kau ni sumpahh lawakk
aku gelakk gulingguling
aku rase aku perlu urut urat aku
maiahaha

FeeQa said...

haha, bila aku baca blk, x de la lawak mana.
tp time first time dpt msg tu mmg aku gelak gila babi lah :D

dya said...

ni kes tak blaja bm kot..
bukan urat tu yg dekat bdn ke?
haish! pasai apa la mamat ni? haha.

FeeQa said...

haha, tu la psl dayah :D

Nabila said...

haha, asal orang tu mcm weird je? hahaha. anyway, go on share ur stories. its cool! :)

FeeQa said...

mmg weird pn nabila :D

FS said...

URAT anggattttt :D

FeeQa said...

hahaha ;]

beruang said...

pergh..
hot la ang feeqa..
nk miskol ang la..
kot2 la leh URAT ang gak..
haha

FeeQa said...

haha, bear, cm siak nganjing :D