Wednesday, April 14, 2010

Kerenah adik aku :D

Mak aku ada langgan apa tah kt internet, cm latihan lah nk suruh adik aku buat. And mak bpk aku pn blh check blk sume apa yg dye buat. Ada satu hari ni, aku yg check kerja dye, and i found this!

Kalau korg x nmpk, meh sini aku tulis balik kasi teghang! Soklan berbunyi begini:

7. Nasimah _____________ nasi di dalam pinggannya kerana seleranya telah hilang mendengar berita kemalangan itu.

Dan, adik aku yg bijak telah memilih C sbagai jwpn. Iaitu memicit-micit. First time aku baca jwpn dye, aku dah gelak gila sambil membayang kan mau penyek nasik tu kena picit ngan Nasimah :D

p/s: mak ckp, ''tu lah, x nk ajar adik"! bukan aku x nk, x de kesabaran je ;D

24 comments:

reen_sofee said...

hahahah.
tuh laa kau. tak nak ajar adek.
salah ko lee neh!
hahahah

AFIQah said...

haha, aku plak yg kene nih!!

fwc said...

mst dia jawab tu sbb dia slalu picit2 nasi b4 makan =p

DOLCEshasha said...

hahahahaha XD
sumpah lawak adik kaw . siyes lah kaw kena ajaq adik kaw uhh mekk .

tp style abes ahh adk kaw pici2 nasik uhh -_______-

qilamahadi said...

hahaha
sama ja adik kita nii

AFIQah said...

ppot, ye la kot gak nye ;D

AFIQah said...

aku mls lah nk ajar2 budak nih

AFIQah said...

qila, adik kau pn gini ke?

*yOko* said...

haha..at least kau ade adk nak ajar,ak ni nak ajar spe??maesti bes kn klu ade adk..
=)

dylakamil said...

haha boleh tahan lucu jgk adik kau. hahaha

nadirah_nor said...

betullah tu
kalau aku pun aku picit
sebab orng yg kemalangan tuh
x byar lg hutang aku
;p

amaa said...

haha
tatabahasa weyhh
sumpah rnduu belajar

terigt aku
dulu membe aku ada buat
seperiuk nasi di bibir adik
mmg aku gelak laaa
miahahahha

FS said...

hahahhahahahha kau kna paham lah , aisy kalau xnk makan dia picit ke , mana tauuu :DD

AFIQah said...

izzah, kau ank last ke weyyy?

AFIQah said...

haha, tu lah psl dyl :D

AFIQah said...

lg teruk mmbe kau tu doh maa :D

AFIQah said...

haha, org dah x de halal je lah nor!! ;D

AFIQah said...

tatabahasa ttp kena ikut gak atyn oii. haha

Nabila said...

haha. same laaa, mls nk ajar adik sb takde kesabaran. haha

AFIQah said...

kan kan nabila? :D

beruang said...

suma slh akak kn adik?
haha

AFIQah said...

slh dye sndri lah, apa aku pulak.

dhanial yahaya said...

haha . scoreA ke weh ? aku dah berabad tak login -__-'

AFIQah said...

ha! btol la scoreA, kau ada gak? hahahah