Saturday, May 22, 2010

It's Suju's Time! Please bear!

X maw baca pn x pe, dr last2 aku dpt komen2 yg kasi ati panas, baik korg pangkah sekarang!

PANGKAH!!!

Ok, bkn saje nk tulis psl diorg pn, tp aku dok insomnia nih. Kira biri2 dlm otak pn x dpt membantu aku tdur, lps ni nk try kira anchovies. Mana taw jumpa Eunhyuk plak dlm mimpi ke. :D

Semalam Suju menang Music Bank, baru buat comeback, dah terus masuk carta. Nombor satu plak tu. Tp, hebat mana pun Bonamana, sedap mana pun Boom Boom, aku still in Sorry Sorry mode. For me, 3rd album is the best. Ye, yg 4th ni gempak, tp mcm aku x berapa berkenan.

Buruk nya 4th album:

1st, paling penting!: Style Eunhyuk aku dah mcm iban mana tah.

Dr image clean dan suci begini,


Bertukar menjadi,

rambut yg mcm org asli =.="

topi wonderpet yg kasi mata aku bernanah je tgk.

celak apa tah dye lukis kt mata tu, dah mcm clown yg menakut kan budak2 sampai nangis. T.T

SUMPAH AKU X SUKA!!!!!
Nak rambut mcm tyme sorry2 dulu!!

2nd reason, first time dgr lg aku dah x berkenan dgn Bonamana punya lagu nih, cz cam tamil2 sikit. Sorry2 18 ratus kali ganda lg ok. Lg pn, dance Bonamana biasa2 je. Sampai dhanial pn blh tiruuu. :D

3rd reason, apa guna 4th album, tp x lengkap?
Sepuluh orang je yang terlibat. 3 lagi hilang mana!!!

I want this! The complete bunch of idiot guys!

Not this! Wadehek 10 je.

Tapi yang best nye 4th album ni:

Semua image dah baru, x nk lg hot pulak kaaan? Err, kecuali Eunhyukkie. You're Out!!

Sila tutup mata dan buat2 x nmpk, cz, he's mine! :D

Selama ni serius aku x pernah pndg mamat ni, tp ttbe 4th album ni jd macho pulak, ok, naik carta! xD

Masing2 dah ada muscle, dah ada abs. Nk lawan Siwon lah tu. Tp x pe, i loikke ;D


Rambut masing2 tah apa style ntah, nasib baik cute. ^___^

Aku x taw knape, tp suka pic ni, mcm kiut.
Ok, MEMANG kiut pun :D

Sorg lg yg aku x pernah pndg pun, tp ttbe naik carta jugak.

Dah, dah, ni je aku nk membel. Sesape yg x pangkah tu, mekaseh. Walaupun korg x knl kaaan. Ok what, cuci mata! Haha.

18 comments:

reen_sofee said...

weh!
jambu giler dorg!
kulit licin halus mulus!
haish!
jeles aku tgk!

FeeQa said...

bagus sopee, komen yg membina!! :D

taw x pe duh, bapak tercabar kulit laki gini.

DyanaBangs said...

haha , aku bear feeqa . bear !

*yOko* said...

whoaa...kiut miut semuanya,tp apsal nmpk cam pompuan wooh????
hhahaa..
;)

dhanial yahaya said...

haha , nak tgk aku menari tak ? :D

FeeQa said...

haha, bgs dyana :D

FeeQa said...

izzah, ntah, jambu sgt kot?

FeeQa said...

dhan, nk nk :D

nadirah_nor said...

i like!!!!!!!
sumpahh balakk kau cm ibann
soh dia tukarr rmbut cepatt
thenn jaga baby cm we got married dulu tuh...comeiii

dylakamil said...

eh eh eh boleh tahan style jugak ahh rmbut2 dorg, heheh

DOLCEshasha said...

weyh , boyfie aku sgt machoo ohhkayh : )

FeeQa said...

norrr, kan kan kan?
iban kan? ;'[

FeeQa said...

dyla, agak laaah.
hehe

FeeQa said...

sha, mmg lah, aku x de kutuk dye kn? kn? :D

FS said...

siapa yang menghina kau minat diroang ni? td kaan,phone aku punya wallpaper gambar raya aku dengan the cousins, dex kata "eh tengok jap phone kau, gmbr suju ea?" hmmmmm hahahhaha rambut aku time tu lg style ah dr eunyuk kau skrg

FeeQa said...

haha, ramai, ramai :D

haha, suju pkai baju kurung plak kn dex?
ye, ye, sume org lg lawa dr eunhyuk skrg. aku nk eunhyuk dulu!!!!!!!!!!!

lanun terlampau said...

eeeee apasal semua rambut da tuka ni?

FeeQa said...

eh, knl gak ke? :D