Wednesday, May 5, 2010

Life...

Wa malas nk ckp banyak, update ni pn cz x nk blog bersawang. Berbalik kpd title, LIFE. Semenjak dua menjak ni, wa discover tiga tips baru untuk menjalani kehidupan yg normal.

1. Jangan puji org yg cpt perasan.
2. Jangan membangga diri x tentu arah walaupun anda sgt hebat.
3. Jangan merendah2 kan org yg 'biasa' sahaja.

X nampak kaitan nya? Peduli hapa? Blog wa, sukati wa lah nk tulis apa. ;p
Celik kan mata, dan korg akan nampak apa yg aku nampak. :]

20 comments:

DyanaBangs said...

feeqa macam emosi aje (:

m.haziqhanif said...

huhu..ni lagi satu..lek je

FS said...

aku pejam mata pun boleh nampak aihh , HAHA

amaa said...

masing2 mood tak stabil sekarang
aku pon cepat je emo -_____-

reen_sofee said...

tuh laa weh!
lame ko tak update!
haish.
huhhuh

dhanial yahaya said...

kau penampar je muka dia

DOLCEshasha said...

betui2 . aku terlebeh nmpk sbb warna group boyfie kita ( ;

dylakamil said...

haha awat pendek ngat ni. tak puas nk baca :P

Puteri. said...

alaaa baru nak suruh puji banyak2 HAHAHAH. fine feeqa fineee

FeeQa said...

dyana, tak aihhh :D

FeeQa said...

ajikk, lg satu? sapa no dua? xD

FeeQa said...

waah, kira buta mata celik hati lah ni atyn?

FeeQa said...

haha, tabah ok amaa!! xD

FeeQa said...

haha, update daaah ;]

FeeQa said...

dhan, tlg tampaq kn blh?

FeeQa said...

haha, dyl, aku takut org benci nk baca pnjg2 ;]

FeeQa said...

i x sudi pn nk puji u quya ;p

FeeQa said...

sha, yeah yeah, suju!!

beruang said...

awat neyh cek??
sapa wat ang?
meh nk tibai buang..
hehe

FeeQa said...

nnt na, blk kedah cek story, hang tibai na? ;D