Friday, May 14, 2010

No one can resist my crazy fandomness ;p

Aku tgh gila(ok, makin gila) dkt Suju since diorg dah kluar album baru. Kawan2 yg tidak memahami, sibuk mengomplen sana sini. HEYY, SUKATI I LAH TAHU!!!!! you all minat roxy ke, nike ke, fireflies ke, taylor swift ke, manchester city ke, razif sidek ke, abon ke, i x de sibuk pn?? So, jgn nk kompelin2 apa yg i suka!!!!!! ;p
(aku main petik je nama2 ni semua, x rujuk kpd sesiapa pn)

Menghitung hari untuk pulang ke Merbok. Sumpah, x ingin langsung nk balik. Lagi2 Super Junior galak kluar kt tb skrg ni. Siakk, slalu tyme nk blk baru lah yg best2 semua pakat nk kluar tb!

Hanya ada perasan nk blk Merbok bila terkenang kn:

+ Nasi Goreng Kerabu Dining
+ Ayam Goreng Fudkot
+ Mi & Kueyteow Goreng Basah Inche Nepal
+ Chicken Chop Murah :D

*aphl semua mknn nih? OK, d Merbok mmg aku akn jd afiqah yg kuat mkn balik :D

OH, lg satu. Rindu nk rasa angin lebuhraya penang- sg. petani membelai2 wajah ketika menaiki kancil inche Semarak :D

p/s: serius aku rasa aku kena blajar masak bila tgn melecur ketika hanya memanas kn gulai =.=''

20 comments:

dylakamil said...

hahaha roxy dan nike tu aku terasa sikit ah kannn. hahaha
yelah pasni aku xckp pape dah psl kegilaan kau terhadap suju. hehehe

FeeQa said...

haha, x de, aku taw kau & atyn x bising. :D

dhanial yahaya said...

yang nike apa kejadah semua tu aku suka ! haha

FeeQa said...

haha, asl kau x kompelin aku sudah la.

*yOko* said...

hidup suju!!!
wakakkaa..
weyh,ak teringat kat nasi goreng kerabu jer!!
meleleh!!!hahha...

FS said...

memang sah lah satu brand nk kena kat aku kan , HAHA . *merujuk perbualan kau dengan dyla

DOLCEshasha said...

haa , taw xpa . kena belajar masak . nih makan ja taw .
-..-

mee goreng basah satu ~,~

FeeQa said...

izzah, betul2!

FeeQa said...

kau ada bising sal suju ke atyn?

FeeQa said...

haha, sha, nnt nk kahwin lah bljr.

reen_sofee said...

ko sebut laa sume jenis makanan kat dining tuh!
aku tetap tak mau balik laa weh!
hadoiiii

DyanaBangs said...

sumpah aku memahami ! HAHAH

FeeQa said...

sofee, haha. nk x nk kena blk gak.

FeeQa said...

dyana, yeke?

amaa said...

perghh
sume makanan kot
aku rndu nasi grg kg dining
ng nescafe o ais kat fc -____-

Nabila said...

igt makanan best laaa! aym goreng fudkot? macam upin ipin je. comel!

rasa angin lebuhraya penang? alahai, best nye!

FeeQa said...

haha, tu je yg menarik perhatian aku maa :D

FeeQa said...

haha, ayam goreng nye sedaap aww nabila!

ha'ah, best2! :D

beruang said...

makan + overnite = life at uitm merbok..
haha

FeeQa said...

haha, setuju :D