Tuesday, May 11, 2010

Quiz nipu :D

Aku buat quiz natang apa ntah yg baby invite kt fb. Result nye, aku nk gelak pn ada bila baca balik. Meh2, aku kupas satu2.

KAJIAN DR FADZILAH KAMSAH TENTANG SIFAT MANUSIA
kajian mengikut bulan lahir.

Berpesonaliti yang menarik dan menawan.
Bapak geli weh. haha. Tak langsung kottt.

Mudah didampingi.
Ni aku no komen, yeke saya mudah didampingi kawan2?

Sangat pemalu dan pemendam rasa.
Pemalu? haha. WtH? pemendam rasa, urrm, sometimes :]

Sangat baik secara semulajadi, jujur, pemurah dan mudah simpati.
Baik secara semulajadi tu apa mksd nye? X paham. haha. Jujur? Aa, ntah la. Pemurah, sometimes. Mudah simpati, yeaappp :)

Sangat sensitif pada perkataan yang dituturkan dan alam persekitaran.
WHAT??so not me laaaaaah :D

Suka pada kedamaian.
Errr, suka duduk sorg2 dlm bilik layan korea tanpa gangguan FS,Leen&Shasha blh kira kedamaian ke? Kekeke.

Sangat peka kepada orang lain.
Not really. FS selalu tacing cz i x peka dgn kesensitipan beliau. :D

Sesuai dengan kerjaya yang memberi khidmat kepada orang lain
Ehhh?entah la.

Tidak cepat marah dan sangat amanah.
Ini tipu besar!!haha. Pegi tanya Aisy betapa baran nya aku :D
Amanah? Kot lah. Sangat tu x de lah kn, cz bab2 duit mmg aku x brani nk main2. Tp kalau rahsia tu kadang2 terlepas gak xD

Tahu balas budi dan tahu kenang budi
Err, bls budi? Ntah. Kenang budi, insyaAllah :]

Pemerhatian dan penilaian yang sangat tajam
Haha, BIG NO! kadang2 slow jugak aku ni.

Kecenderungan untuk berdendam jika tidak dikawal
BIG YESSSS buddy! I tend to hold grudge! :]

Suka berangan-angan
Ok, tepat. Haha.

Suka melancong
Yeapp yeapp :D
[Kawan2, hint untuk melancong lg sem ni :D]

Sangat manja dan suka diberi perhatian yang sangat tinggi
Cm siakk je ayat sgt manja. Sumpah tidak!! Attention? Hurmm, dr kwn2 ye la kot kdg2, mana yg bz ngn balak tu. Bhahaha.

Kelam kabut dalam memilih pasangan.
Apa mkna kelam kabut? Desperate? X lah vodoos!

Suka dgn hiasan rumahtangga.
Menipu. I benci tahuuu ;D

Punya bakat seni dalam bidang muzik.
Lg satu menipu. Bakat kpala hott. X de gene seni lgsg dlm diri aku nih. :D

Kecenderungan kepada benda yang istimewa dan baik.
Errr, x paham. Mwahaha.

Jangan terlalu moody.
Ok, i'll try :]

18 comments:

reen_sofee said...

manja??
alala.
feeqa manja ke?
hahahahah cam tak caye jek weh!
hahah
aku suke part alam sekitar tuh!
hahahah

FeeQa said...

haha, tu lah sopee. aku pn x caya :D

DyanaBangs said...

FS bukan kedamaiannn ! HAHAHA

FeeQa said...

haha, x taw nk setuju ke x :D

*yOko* said...

haha..
byk yg tipu nieh!!!

dylakamil said...

hahahahahah lucu sikitlah kan apa kuiz ni ckp, sbb ada yg tak betul mcm kau manja ke apa tu. manja paling tak boleh blah lah. haha

beruang said...

cam bez ja bulan ang lahir..
nk lahir skali g leh ark?
haha

DOLCEshasha said...

tends to hold grudge ?? HAHAHA -________-

aku suka kedamaian , dats why takbolee belajaq dlm bilik bersama hang ngn leen ( :

oke , sapa yg bz ngn balak ??

FeeQa said...

izzah, yup, aku taw :D

FeeQa said...

dyl, taw x pe. geli aku. hahhah

FeeQa said...

bear, dlm mimpi blh ah :D

FeeQa said...

sha, no komen :D

FS said...

HAHa BODOH PERLU KE NAK bgtau semua aku kuat tacing :DD dengan kau je pun :DD

FeeQa said...

haha, aku ckp yg kau tacing ngn aku la kn ni?

amaa said...

hiasan rumah tangga ?
wakakaka
serius lawak doh
:DD

FeeQa said...

haha, kan maa kn? :D

nadirah_nor said...

mudaah simpati,, ahaha 100% rite
aku ngat lg bila ko kate sian kt mkcik yg sapu koridor..ko x leyh tgk org tua buat keje rase nk tlg..
ahahaha

FeeQa said...

haha, ekk nor?