Monday, May 24, 2010

TAMAW!!!!!!!!!!!!

Counting days, counting days.
Seminggu je lagi weyh. Tamaw baliiiik ;'[

Ye, ye. Aku akui, banyak yang aku rindu kat merbok tu. Contoh nye:

Rindu nak gossiping ngn Leen sampai tgh2 mlm.
Rindu nak lpak smbil lunch ngn geng2 fudkot.
Rindu nak redah bilik bawah, carik Nely cz nk ngadu x puas ati kt org ni, org tu.
Rindu nak penat kan mulut kejut budak2 bangun solat subuh. Terutama nya Fs yee. [Sha paling senang, kadang2 ehsan dah kejut dulu.]
Rindu nak maki hamun Shasha dlm hati cz buat bising time or bukak langsir x tutup balik tyme aku tgh tdur.
Rindu nak makan mee sedap buatan Leen.
Rindu nak naik bubu si Quya jalan2 round sp sambil carik port utk lunch.
Rindu nak cari pasal ngn Izzah.
Rindu nak gossip hangat ngn Ili n Myrah.
Rindu nak kacau Fs+Megat gayut.
Rindu nak usha mamat mata Sepet yg nsem2 kt youtube ngn Tirah.
Rindu nak kelam kabut capai tuala cz nk rebut bilik air ngn Sha.
Rindu nak bahaya kan nyawa sendiri dengan menaiki kereta yang dipandu Azmy kalau overnyte.
Rindu nak tengok abracadabra dance Leen.
Rindu nak dengar mulut pokpek pokpek Rda.
Rindu nak ber-SUPER JUNIOR ngn Bibah.
Rindu nak peluk Zigha ketat2.
Rindu nak lepak kat dining sambil tgk industan ngn Fs+Leen.
Rindu nak pertahan kan ayam aku dari direbut Achenk.
Rindu nak bangun tdur, tgk jam, and sambung tdur balik sambil berkata "Nak ponteng lah hari ni".
Rindu nak terbahak2 guling2 and dengar gelak setan FS.
Rindu nak rekomen video2 Korea kat Nor.
Rindu nak bergurau senda ngn Cik Mah, Ika, Ishmah and Sopee.
Rindu nak keluar kls awal ngn Nely and serbu ayam goreng fudkot.
Rindu nak dengar Myrah panggil "YUNK"
Rindu nak dengar loghat Klate Ili.
Rindu nak p overnyte ramai2.
Rindu nak solat jemaah ngn Leen.
Rindu nak lari dari fakgad cz x bawak matrix card.
Rindu nak p makan kt Laila ngn membe2.
Rindu nak mandi kat Batu Hampaq.
Rindu nak sepak belakang lutut Ace, Qayyum & Aidi.
Rindu nak sengih2 kerang bila terserempak ngn budak2 satu level kat dlm toilet.
Rindu nak dengar suar manja Baby.
Rindu nak dengaq Leen meraban nyanyi lagu Korea depan webcam dgn lyrics beterabuq habis.
Rindu nak tersadai tepi highway cz keta rosak, x de minyak dan sebagainya.
Rindu nak ketuk pintu bilik orang and then lari ngn Ili.
Rindu macam2 lagi laaah, banyak sangat nk senarai.

Tp banyak mana pun rindu aku, aku tetap x nak balik sebab satu perkara ni.

MALAS NAK P KELAS, BELAJAQ BOLEEHHHHHH??? :D




26 comments:

Puteri. said...

waahh rindu semua.
i takde eh? takpe, kite jangan jumpe sem depan! hahahaha

FeeQa said...

Ya Allah, serius lupa!
I dah tambah!!
sorry pu3.
i mmg nk tulis, tp tertinggal.

reen_sofee said...

hahaha.
seb bek ko sebut gak name aku feeqa!
hahahah
weh, tuh la!
memg byk yg rindu tapi tetap tak nak balik laa weh!!

FeeQa said...

hahha, ada nama kau, jangan risau. :D
kan kan sopee!

DyanaBangs said...

semua rindu , balik tak mau ! aduhhh

FeeQa said...

haha, dok umah lg best la.

*yOko* said...

sye rindu feeqa adnan dan kisah sujunya ituh!!!
hahaha..
welcome back to merbok babeyh!!
;)

FeeQa said...

bila masa aku pernah cte pasal suju kat kau? :D

amaa said...

aku pon same weh
rndu sume tapi malas nak blaja
haha

FeeQa said...

haha, sep amaa!! :D

dhanial yahaya said...

Rindu nak ketuk pintu bilik orang and then lari ngn Ili.

sumpah comel , hahahahaha . sambil bayangkan hang ari feeqa =.='

dylakamil said...

Hahahah wehh habiskan cepat ah sem 3 ni. dtg uitm shah alam dekat dengan aku sikit ennn, hehehe

nurul atiqah sam kamaruddin said...

hahahaha. aku malas gila nak balik weh. lagi berapa hari je boleh terkangkang kat rumah ni. nnti mdah balik sana. daki bukit pegi kelas.
wah, aku malas.

nadirah_nor said...

aku pun rindoo
sediakan video korea banyak2 aku nak!!!!!!!

FeeQa said...

haha, abbi je dhan ;p

FeeQa said...

dyla, betul2.
aku pn dah x sabar dah ni.

FeeQa said...

ika, taw x pe.
nk daki bukit tu aku paling malas!!

FeeQa said...

haha, okeh nor!!

.zigha. said...

aku pon mcm tu kot wehhh. rindu giiiila nak balik tp mlas nak p klas. hahaha :)

DOLCEshasha said...

rindu kaw jugak kowt .

FeeQa said...

sama la zigha :DD

FeeQa said...

perlu kah kowt tu. haha.

azmy shafiq said...

wahhhhhhhhhhhh

FS said...

dyla jealous kita boleh buat macam2 dekat merbuk sama2, haha. dah p shah alam lagi serabut nak kena bangun awal nak rebut duduk depan bas, tak payah nak terkedek2 lamabat turun bas :D

ape pulak aku gelak setan, aku gelak dh ah tak berbunyi, siap tutup mulut

FeeQa said...

apa yang anda waaah kn azmy?

FeeQa said...

semua yang ada kaitan ngn p kelas, sume serabut duh. haha.

ah, blah tutup mulut ;p