Thursday, June 10, 2010

Countdown guys!!!!

23 hours to go!!
Kickoff for WORLD CUP 2010!!

First matches for tomorrow:

South Africa vs. Mexico - 4.00 pm
Uruguay vs France - 8.30 pm

Ni waktu kat S.A lah, kalau kat Malaysia dalam pagi2 buta gitu, aku x amik taw cz bkn pasukan pilihan. Hahahha.

Tapi2, aku bet 100 juta rupiah France menang first game nih. Hahhaha.

Pasukan pilihan!!!

ENGLAND!

Ok, ok. Aku taw lame, mana ada org minat England dah sekarang ni kaaan, tp apa blh buat. Pakwe aku sumer menumpah kan darah dan peluh mereka untuk England. Awek yang setia, harus lah menyapot bukan? ;))

Amacam? Kacak x pakwe2 gua?
Sape2 yg buta tuli dalam arena bola sepak ni, kalau nak tahu, due jejak hemsem nih nama nya Frank Lampard and Steven Gerrard. Midfielder for England. Antara the best midfielder in the world bg aku.

Sayang sayang, because of hamstring, the chance for him to participate in this World Cup is ZERO!!!
Waaaah, apa makna nya England tanpa Owen ku?

Dengar cerr ramai lagi lah yg tgh injured, Terry & Rooney antara nya. Tapi maybe ada chance dua ekoq ni dapat turun padang.
Err, aku x taw la ni cerita zaman bila kan, kalau salah, sorry. Haha.

Agak2 England dah kena sepak keluar dari game kann, second choice aku harus lah Spainnnn!! :D


Siapa ada dalam Spain? Scandal larut malam aku:

Inche Fernando.

Inche Xabi.

Dan juga Inche Cesc.
(sumpah handsome. kekeke)

K.O.R.E.A, Taehaminggu Fighting!~
Waaah, x penah2 nak pandang team Korea, Super Junior punya pasal, aku terasa nk sokong Korea gak. Hahahhah. (Padahal kenal Park Ji Sung sorang je dalam team tu)

Sudah, sudah! X maw melalut. Yang bakal beraksi, sila bersungguh-sungguh ok!! Tampil kan game yang hebat kepada kami the football crazyyy!! ;DD

p/s: Eunhyuk IM aku malam tadi, ajak p South Africa final match nnt. Amcm? Romantik x dating kat stadium? Hahahah.
[bayang kan aku dok pakai cm dye jugak, jalan pegang2 tangan. Awwwwh ^_____^]

22 comments:

♥ m y r a ♥ said...

italy yunk??
hmm,ble nta na cte sal aku.
ashik super yg nta senior2 je.
*jeles*

FeeQa said...

awat ntah nk cte sal u? haha.

DOLCEshasha said...

euwwwww ~ nyampah I . Bajet Eunhyuk ajak g dating konon . haha

FeeQa said...

haha, jehles lah tuuuu :DD

DyanaBangs said...

nanti ambik gamba pegang2 tangan tuh eh ! HAHAHA

FeeQa said...

haha, ok, ok!

dylakamil said...

sorrylah feeqa, tapi owen aku punya :D

dhanial yahaya said...

tak dapat nak bayangkan lah kakak. haha

qilamahadi said...

cesc bf baru sy
awwwww
kaciak
=D

reen_sofee said...

alamak!
aku tak layan bola laa feeqa!
hee~

FeeQa said...

err, aku punya dyl.

FeeQa said...

amek la qila, ktorg scandal jeee :D

FeeQa said...

dhan, haha, cuba jugak byg kn.

FeeQa said...

haha, sopee, rugi ah.

*yOko* said...

sokong korea????erkk...
boleh lah...
(tak nak hampakan kau,feeqa)
sweettttt kn ak??
;)

amaa said...

fifa dah start !
jop layan :D

FS said...

ye aku dh bayangkan kau dating dengan monyet tu dengan mata kau bercelak meleleh semua, hahahaha

err, bolaaaaaaaaaaaa -___-zZ

FeeQa said...

mana de izzah, england lah.

FeeQa said...

maa, jom jom!

FeeQa said...

atyn, haha. comel kn?

beruang said...

ctarasa kta sama la..
cma kurg 1 team,italy..
hehe

FeeQa said...

haha, x de yg nsem ah kt italy bear.