Monday, July 5, 2010

Ehhh? Kau kwn aku ek?


Padia padia nih? X puas ati apa ntah ngn aku?

Hang pasai apa budak? Ada aku kacau hang ka? Lain la kalau aku dok ngata hang ka x apa lah yg ttba nk kata aku x unconsiderate. Ish2. Betoi ka hang ni kawan aku? Cz kwn2 aku yg lain x dak dok bising pun pasai post aku. Hang dok hingaq pasai apa ntah. Kekeke. Sumpah aku rasa hang lawak ngat aih. Nk tegoq org pengecut, p taruk nama apa ntah -kawan kau-. Aih, segan la aku nk ngaku hang kawan aku. None of my friends is coward(like you). :]

Lg satu pelik nya, hang dok x puas ati bila baca post aku. Padia? Ada aku ajk hang mai baca blog aku? X dak, x dak. Kwn2 aku pun baca dgn rela. X dak aih nk komen merepek merapu meraban mcm hang. X pa, x pa. Aku taw hang bosan, x dak kija agk nya kan? Tu yg dok baca post aku yg 'unconsiderate' ni. Amcm? Aku buat satu post speSIAL utk hang. Terharu taaak? Terhibur x? Kalau x, p komen lg kt chatbox, jd pengecut, aku buat post lg untuk hang nnt. Request je brapa byk hang nak ;p

Ok, tu je nk ckp. I terharu u baca komen lawak u ni. Puhahaha xD

14 comments:

dhanial said...

bodoh ngat aih. hahaha

reen_sofee said...

weh pehal weh??
pehal?????

DOLCEshasha said...

Siapakah ??

FeeQa said...

dhan, kaaan? ;D

FeeQa said...

sopee, aku pn x taw duh

FeeQa said...

sha, ntah -___-

hakimfaridzul said...

chill babe...
dunia blogging macam tu la...

pandai nak letak2 komen2 kat shoutbox, but then jadi anonymous!!!

macam penakut!
tak dak t***r!!!bahahahahaha

chill je, jangan layan or wat satu entri tu makhluk cam tuh!!!
hak3

FeeQa said...

betoi2, pngecut gila.

aku buat entry cz nk bgtaw dye, btape trima kasih nya aku terhadap komen dye yg kecut tu. kasi aku terhibur ;D

*yOko* said...

siapakah makhluk tuh??

nadirah_nor said...

haaiiilah-_________-"
pelikpelik stock "kawan" kau yunk

FeeQa said...

izah, x taw. x knl. kekeke

FeeQa said...

nor, aih, bkn kawan i :D

beruang said...

bear kah???
alamak...

FeeQa said...

kau ke bear?