Friday, July 2, 2010

FB


Aphl aku dok update blog hari2? Tgh ada mood ni, baik update. Kang dah x de kang senang ati korg :]

Baru selesai men-delete lg 'rakan2' fb. Rakan? Ciss, watafak, geli aku. Sumpah, mls nk simpan friends ramai2 kt fb. Biaq p la org lain dok bngga ada 1000 friends. Aku pun blh ada 1000 kalau dok approve wempit2 mana ntah. Beza nya, aku x kuasa je.

Bff aku dok bising, aphl mutual friend aku ngn dye sikit je. Mksd nye, aku byk delete bdk skolah aku la. Jwpn nye, no komen. Ex skoolmet ke, ex bff ke, ex klsmet ke sume aku delete kalau stkt:

* Nak buat perangai cibai kau kt wall aku. Sorry la, aku x simpan monyet dlm friendlist aku.

* Status sume gaya nk berlagak ada balak. Menyemak naik kat news feed aku. Pigi daa, x perlu kot nk taruk "Akan keluar bersiar2 di Taman Negara bersama si dia esok hari". Dehel? Nk berlagak la kau ada si dia? Jeles? Sumpah tidak, sbb nye, kwn2 aku ada balak jugak. X dok kecah mcm hang pun? :]

* Invite aku join group "Kapel adalah haram", "Jangan meninggikan suara kepada suami" dan sebagai nya. Bapak dia laaahh. Aku kapel pulak kan? Nk invite beragak lah duh. Mmg free2 aku delete org2 cmni.

* Nama ada dlm friendlist, tp bila aku hit wall kau, perggh, tggu sampai atuk aku beranak pun kau x kn reply. Tp time tu kau tgh on, bermesra2 dgn bitch tepi jln mana ntah. Three words, GTH! Memang aku x perlu friend gini dlm friendlist aku. Dr aku sentap tgk kau on, tp x hit aku, baik aku delete kau bkn?

* Nak add aku, pdhl sepatah pun aku x pernah berckp ngn kau, even pndg muka kau pun aku x pernah. Tgk keadaan, kalau aku baik, aku approve. Tgk 2-3 hari x de apa2 move, terima kasih dan selamat jln. Kompom aku delete. X pyh la dok sibuk nk add aku smata2 nk stalk ke hapa. Mak x lyn dik oi.

Sekarang friendlist ada dlm 149. Ikut hati, mmg byk lg aku nk delete. Tapi x smpai hati and mls nk dgr soalan, knapa kau delete aku weyh? Yang dah kena delete tu, yeap, memang aku sampai hati & x nk simpan pun nama2 busuk dlm friendlist aku. Tapi, ada je nama2 yg kena delete tanpa ada sebab. Yang tu cm kasihan sikit sbb aku delete cz x rasa aku ada kaitan apa2 ngn dia, pdhl kalau selisih bahu siap sengih2. Haha.

Nak kata apa? Feeqa sombong? Kerek? Bajet hot? Jawapan aku, I AM. Amcm? Blh tutup mulut korg, dan berhenti menyibuk dlm hidup aku?
Kerjasama anda, sgt lah dihargai. :]

4:40am, mata dah menangis(air mata keluar non-stop)
tanda minta direhat kan. X sporting betul lah kau mata! Weekend kot ni! Gd Night readers.

20 comments:

reen_sofee said...

tuh laa weh!
kekadang dorg sesaje menggedik jek add!
nak tambah kawan hotak arr.!
menggedik jek lebih!

dhanial yahaya said...

fuhyohh feeqa, kau mmg hot ahhh! hahaha. nasib tak buang aku kan -.-'

nadirah_nor said...

aku pun ingat nk buang ja manusia yg aku x kenal,,
buat semakk ja
x berkempatan deh

dylakamil said...

Hahahah sbb tu aku tak approve kawan takde mutual friends atau mutual friends sikit. menyampah je,bukan kenal sgt pun.

FeeQa said...

betoi, sopee

FeeQa said...

dhan, haa, nasib baik.

FeeQa said...

nor, semak gila. haha.

FeeQa said...

kan kan dyl? ntah sape2.

DyanaBangs said...

aku aim nak dapat kawan sampai 1,000 pastuh nak delete . dah sampai masaa ! hahaha

*yOko* said...

yeya,feeqa tak "padam" ak..
lps bce blog kau,terus check fb,seb bek ade lg!!
wakkakakaa..
;)

FeeQa said...

dyana, aku rimas byk2 :D

FeeQa said...

izah, x kn la aku nk delete kau. hehe

DOLCEshasha said...

weyh , 'wempittt' tuh patot delete . aku pun nyampah !

takpa , baik bajet than prentendng kan ? just ignore 'em .

FeeQa said...

haha, betoi.

sapa pretend weyh?

FS said...

i dah join you delete semua. ringan sikit fb aku :P

FeeQa said...

bagus2.
delete lg byk2.

•myraSHJ• said...

SKIT PUNYA CUN LAH PIC AKU KAU EDIT KANN??JAGA KAU!!

FeeQa said...

aphl komen kt sini ntah?

Nabila said...

haha. me too, malas nak ade kawan kat fb smpai beribu2.

FeeQa said...

betoii :D