Thursday, July 1, 2010

HAPPY BIRTHDAY SAYANGSS!!


Sebelum memula kan mukadimah penceritaan psl birthday2 nih. Meh dgr kisah aku yg menyayat hati.

Jangan la harap aku cerita kisah cinta kau-dan-aku bila aku pakwe pun x de kaan. Yang membuat kan hati aku tersayat adlh markah outline BEL apa ntah, mls aku nk ingat nama nya. Guess guess! Aku dpt markah plg rendah skali. Ok, kali ni ckp dlm nada bangga, pdhl td dlm kls dok teresak2 menangis sambil dipujuk Aidi & Fana.

Derr, nk kata aku bodoh? Fine lah, kalau aku bodoh pun, partner aku bdk dekan 2 sem berturut2 kot bhaii? Muet band 4. Amcm ktorg blh dpt lowest mark ntah? Senang cte, aku conclude kn. Bdk PL3H sume nye "bodoh2" sgt ke ek? Sampai highest mark pun 3 out of 5 je? Derr, Obami kot? Dapat 3? Qayyum & partner dpt 2.5? Sumpah x logik gila.

Aku harap satu je dr Sir 'terchenta' ni. Beragak la pun nk bg marks. Kami final year kot. Kesian la sikit. Ye, tahu, bg markah sikit cz nk jaga kualiti. Nak perfect? Cmna ntah, kami student lg kot. Pk2 balik, kalau dah nk sgt jaga kualiti, smpai sume marks dpt kurang jee, last2 budak kantoi paper cz marks x cukup tggi. Then x dpt proceed degree yg diorg nk. X ke nama nya menghancur kn future org tu? Ok, aku mls nk ckp byk. Senang cte, aku tawar hati dgn BEL skrg.

Ok, next2! X maw pk dah kisah duka ni.

Kawan baik kami, yg mmg sikit punya 'baik', dok sibuk sgt nk rahsia dye punya birthdate smpai ktorg lmbt tahu sehari. Haa, padan la muka hang Ace. Dok rahsia sgt. Tapi, dah kata kawan kn, kami pun dok pakat2 kumpoi duit p beli la apa yg patut utk menyelebrate si Ace.

Yuna & Fera + The Birthday Boy

TEMA: Ala-Ala Western (layan kan je)

7 out of 9.
Achenk sibuk mkn kt tepi sampai x maw masuk dlm pic & Aidi dok p dating ngn Wawa.

Amcm? Ada gaya monkey?

Ok, tu je. Update cukup syarat je utk si bday-boy.

Next!

1st of July 2010
Leeteuk become 27!
Saengil Chukahae.

Author's note: To both Asyril and Eeteuk oppa. Ilysdfm :]

24 comments:

DyanaBangs said...

kesian weh kau ! jahat sir kau ! saman !

FeeQa said...

ikut hati, mmg nk weyh

cik fara said...

bel 342 memang kejam kan
lecterur len pn mcm tu jugaak

amaa said...

feeqah !
chill weh
aku pon same gak :(

nadirah_nor said...

sir kau sama ngn lect aku
haaiiiih
padahal pi consult ckp suma okey
cm cibs saja
warrrgggh
*beremo plak aku di sini

anyway happy birthday to si birthday boy..ace!!

•myraSHJ• said...

Sir aku pom cm hapa gak.
p na wt cmne,trima jela
-..-


*happy belated birthday Acey (:

FeeQa said...

fara, aku ingat lect aku je.

FeeQa said...

amaa, kau pun kna? ;'[

FeeQa said...

sumpah cibs nor, aku pns je ati.

FeeQa said...

yunk, eja acey cmni lah - ace.

reen_sofee said...

yeke wehh??
asal cam tuh?!
giler arr!!

dylakamil said...

weyyy smpai obami pun boleh dpt 3, aku taktahu la nk ckp apa. dia terer bi kan. kalau aku, msti 2 bwh je kot kalau gaya dia mcm ni?

*yOko* said...

saba weyhh!!
cam tuut je bel nieh!!
hepy befday ,ace!!
;)

senandung semalam said...

sian nye..
sabar je la yep...
2 je la kte as stdnt bley wat...

dhanial yahaya said...

sabar ye kawan :P

FeeQa said...

sopee, apa kata kau tnya sir aku, cz aku pn teringin gak nk taw.

FeeQa said...

hahah, taw x pe weyh. obami kot. x beragak duh

FeeQa said...

izah, setujuu

FeeQa said...

ishmah, yeap, x adil bkn.

FeeQa said...

dhan, trima kasih kawan ;p

DOLCEshasha said...

sabar weyh . ada lagi hat teruk tuh . back up ngan lain aww .

weyh , besday dolly sayang aku !

FeeQa said...

dolly syg aku ok ;p

FS said...

apasal tak tulis ilysfdm asyril oppa sekali, haha.

sorrylah mak lambat baca. aku pun dapat lowwww lah siaaaal

FeeQa said...

oppa? haha. gila geli siakkk