Saturday, July 10, 2010

Hari2 plak nak update psl bdaaay :D


First of all. let me intoduce my beloved yunk. Siti Mairah Junoh. :]

Happy Birthday Sayang!!~
May you get what you want.
Thanx for being with whenever I need you, you know me the best yunk!
Ily <3

And lucky that you shared the same birthdate with Uri Chullie!!~

Kim Heechul.
Not available (Bibah's)
Happy 27th Birthday ;D

Ok, meh dengar cerr aku plak.

Semalam p keluaq dgn rumets terchenta. Malas nk ckp psl overnight, cz maybe FS or Shasha akn update. So, mari kita ckp pasal 'Backup Plan'.


Sumpah! Cte ni sweet gilaa!! Nak hasben mcm Stan! Bila tgk cte ni, aku trasa nk join mmbe2 kawen cepat.
Okey, gatal sikit. :D

Rasa nk kawen cpt cz, x sabar nk buat semua benda tanpa dosa. Serius, seronok kalau dapat pegang tangan, dating, text2, peluk2, kiss2, tp dye suami kita. Kan untung? Dosa x dapat, nk pegang byk mana pun suka ati kita. Balik rumah, penat2, tgk senmyuman hasben, hilang sume pnat. Mlm2, dah x pyh guna bantal peluk. Dah ada someon blh tlg comfort. Awwwhhh ^___^

SERONOK NYA KALAU DAPAT KAHWIN!!!

Aku dok sebut je pasal kawen ni best, tp yg x best nye x nk mention kan? Aku dah decide ngn Leen, kitorg nk kawen skrg, tp x nk bg komitmen. Haha.


Nk hasben body cam Stan *drool.


Tapi tahu, mustahil lah nk kawin umur 9teen kan? Mimpi laaah. Bf pun x de -___-
*pathetic.
Akhir kata, sila doa kan jodoh aku cepat. Kekeke. xD

24 comments:

reen_sofee said...

ye aku doakan ko!
jgn isau!
hahahah

•myraSHJ• said...

TENZ YUNK!
back to you lah dear !
nasib pic lawa kali nih
HAHA

dhanial yahaya said...

haaa, birthday heecul eh? haha.

*aku juga turut doakan kan :P

zati anak pacik othman said...

waaah!
sokong!
kawen2 elak dosa2 nih~
*cewahhh*

;p

senandung semalam said...

sme2 la kte berdoa ye...
hahahaa...aku pun nk kahwin...
hehehee

senandung semalam said...

sme2 la kte berdoa ye...
hahahaa...aku pun nk kahwin...
hehehee

cik fara said...

eh jom la kawen!
:D
muahhaha

FeeQa said...

sofee, maceh :D

FeeQa said...

yunk, pic aku kn yg lawa? ;D

FeeQa said...

dhan, yup heechul

FeeQa said...

nee-chan, betoiii.

jadi sila lah kawen cpt ;p

FeeQa said...

ishmah, jom sama2 ;D

FeeQa said...

ishmah, jom sama2 ;D

FeeQa said...

fara, aku x dak calon ;'[

FS said...

haha, aku pun nak kahwin cepat tapi nak jantan ni ja

FeeQa said...

MBB x maw? ;p

DOLCEshasha said...

weyh , semoga dapat jodoh cepat ! heheeh : ))

haa , sgt besh ada suami ohh .

nadirah_nor said...

okey sumpah gatal!!

FS said...

MBB wajib lah

FeeQa said...

sha, maceh.
hope kau pun sama ;D

FeeQa said...

nor, MEMANG ;p

FeeQa said...

atyn, kata nak stan

Nabila said...

dah tengok? bestt tak?

FeeQa said...

best gilaaa