Sunday, July 4, 2010

Ibarat kera terjumpa kamera -.-


230am, siap2 nk p tgk bola konon nye kt bwh. Skali, x de live pun sbnr nye. Naik bilik ili dan heret beliau & myrah untuk tidur di bilik aku. (takut nk turun sorg2 cz ili mulut cibai dok ckp psl nenek).

Konon, nk stady lah beramai2, tp perut lapar, mkn sat sambil snap2. Jadi, sila lihat pic mangsa2 yg lena & bagaimana rupa bentuk F4-02-17 sem ini :D

Koleksi beg & heater memasak air.(Selamat ptg td baru kms bilik xD)

Bilik kami byk monyet, x caya? Sila lihat.

Monyet 1.

Monyet 2.

Monyet 3 & 4.

Monyet 5, 6 & 7. :DD

Mr. Don Myrah nk jugak inteprame -.-

Explanation 1: Myrah bising pic dye x de dlm blog aku. Nah amik kau!
Explanation 2: Sesuatu tergantung di tangga katil lalu di sensored kn.
Explanation 3: Bkn begini keadaan asl tilam, ia nya bergerak sebegitu rupa kerana Siti Mairah dalam usaha mengalih kn tilam tersebut.

Serius, aku stadi lps siap mkn.
Sumpah x tipu!

Cuba teka which one aku, leen, ili, myrah & fs? :D

Dah, cukup2. X yah lebih2. Aku dah sahur, and mengantuk nk tidur. Gd Night! :]

Oh, by the way, Happy Birthday Along & Akanishi sayaaang <3

My only sister ;p
She's only 23 but am gonna have ank sdare within 2 months.
(aku taw aku nmpk lg tua, senyap sudaaa)

Otanjoubi Omedetou!
Happy 26th Birthdayyy.

24 comments:

DOLCEshasha said...

aku taw sangat mana satu hampa . haha .
weyh , katak aku nama nyet2 la doe .

qilamahadi said...

feeqa
tahu daa
yang tengahh tu
agagaga

dyanabangs said...

banyak monyet weh bilik kau !

cik fara said...

awat byk benaa monyet dlm bilik ko??

bole buat zooo weyh
hehehe

dylakamil said...

yg selimut belang2 coklat mcm warna harimau tu fs! heheh

yg dekat gmbr semua betutup tu aku tak dpt agak sikit

amaa said...

byk weh monyet kat bilik korg !
lawaklawak tgk muka tdo sumaa haha

senandung semalam said...

bnyk nye monyet...
sjk ble bela...
comel sgt aih myra..
ahhaaa

reen_sofee said...

korang bela monyet pe?
hahahah

FeeQa said...

sha, katak kau nama nyet2?
pelik nyeee ;D

FeeQa said...

qilaaa, eh, dpt teka ek?

FeeQa said...

dyana, termasuk atyn si kera cumil. kekeke

FeeQa said...

faraa, mai melawat :D

FeeQa said...

alah dyla, selimut tu opkos lah. hehe

FeeQa said...

maa, muka tdur? sume aku edit. hehe

FeeQa said...

ishmah, monyet fs sejak sem 1 :D

FeeQa said...

monyet idup sopee xD

dhanial yahaya said...

haha, aku suka tang rambut palsu mairah tu -.-

FeeQa said...

haha, unik kn? ;D

FS said...

tidur pun aku nampak cantik lagii, aww :DD

monyet tu mu la nateee

FeeQa said...

mane, edit je lebih ;p

mu la nateee

•myraSHJ• said...

nate tak nate.
pic aku da mcm bapok sangap dah.
gila!

FeeQa said...

haha, cun apa?

Nabila said...

comel !

FeeQa said...

haha, siapa?