Friday, July 9, 2010

H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y


Ingat lagi, masuk je bilik m1-04-09, terus terjah sorg gadis, yg pakai baju kurung biru, yg dah chop meja dan tanya kat dye "Meja sebelah ni dah ada org duduk?"

Gadis tu kata x de. Aku dgn laju nya offer diri nk duduk sebelah dye cz aku rasa macam x nk duduk sebelah budak lain dlm bilik tu. Kira macam da nmpk chemistry lah sbnr nya dr first day. Dan sampai sekarang, Alhamdulillah, kami masih berkawan dan InsyaAllah akan terus berkawan.

Gadis tu x lain x bukan,
NUR SYAFIQAH SHARIF @ Shasha
One of my besties in Merbok.
Rumet dari awal sampai abes sem.

Apahal aku dok cte pasal pompuan ni? It's because, today is her big day.
(beday laa apa lagi)

HAPPY BIRTHDAY.
MAY GOD BLESS YOU.
LOVE YOU, MORE THAN U LOVE ME. (ouch, ayat x nk lg blah) xD
Let's have a blast tomorrow!!!~ :]

p/s: geli sikit panggil kau gadis Sha :DD

10 comments:

FS said...

yeay ada gambar aku jugak, mesti dapat rahmat bday sha. haha.

HAPPY BIRTHDAY DARLING!

FeeQa said...

ish, nyesai aku taruk gambaq hang ;D

reen_sofee said...

hahaha
happy besday gak sha!!!

DyanaBangs said...

happy birthday sha !

DOLCEshasha said...

Thankiu babe !

LOVE YOU & OUR LOVE IS EQUAL : )

Farhan Zafry--;LITHIUM said...

hehehe...tomei.

FeeQa said...

paan: aku ka? masehhh ;D

beruang said...

hepi burfday shasha...

dhanial yahaya said...

semak ah atyn

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...