Sunday, August 22, 2010

BerTanjung di BukaDawai :]

Setelah lama x berkumpul (padahal berjanji sehidup semati ke kelas) akhir nya bulan puasa menyatu kan kembali hubungan kami yang agak suam2 kuku ni. Ni suma salah schedule laaah, sapa ntah yg susun, kasi kami x dpt mkn sama2 mcm dulu time lunch ;'[

Ok, ok, stop buat cita sedih. Lani cita gumbira ja. :D

Last thursday, lps ja kls Test LAW yg macam HAREM, 9 of us went to Tanjung Dawai to break fast. Pegi 9 org, kereta 3 ekoq (kancil). Amcm? Gempak x? *baca dalam nada riak. Kekeke.

Ekoq pertama:

Ace
Qayyum
Nelly
Fera

Ekoq kedua:

Feeqa
Ili
Yuna
Azmi

Ekoq ketiga:

Aidi

X lengkap kalau dok Merbok tak p Tanjung Dawai, batak2 amek gambaq kat pantai yg blh tahan kotoq.





Berbuka, satu pondok kongsi 9 org. United x united kami. xD



Yang masih x kenyang2, lauk dah abis pun p korek2 lagi.

Okeh, saja nk taruk gambaq budak terencat nih, cz dye pakai baju yg kami kasi as bday present dye.


Kecah kira duit lps bayaq hampir RM137 something.




Balik dari Tg. Dawai, kedudukan dalam kereta berubah balik. Aidi, Feeqa, Fera & Ira satu keta. Couple Ili-Azmi, Nelly-Qayyum satu kete. Ace drive sorg.

Lepak2 depan Malinja, main bunga api dalam ketakutan kot2 fakgat mai and p hambat kami ka.

Muka berjaga2, usha kalau2 fakgat mai.

Bunga api pun macam gampang, kejap nyala kejap x. Siot je kena tipu ngn pakcik tua.

Balik bilik pukoi 1030 malam, tu pun sebab bunga api buat mogok. Oh, lupa, Achenk x ikut trip ni sebab dye berlagak. X nak ikut ktorg keluar. Yelah, dye kn dah idup berdua (bak kata dye sendiri). Ok, dye suruh aku taruk nama dye dalam post ni. So, Achenk, amcm? Puas ati?

p/s: Duit sumpah x de dah. Sape yg terasa nk ajak aku keluar, sila batal kan hasrat anda. Terima Kasih :]

24 comments:

senandung semalam said...

best nye korg men bunga api...
mercun xdak ka..
hahahhaaahahahhaha

dhanial yahaya said...

haha best gila main bunga api :P

•myraSHJ• said...

rugi ta folow.
tapi takan ttbe pulak
ye ta?
kiki (:

DyanaBangs said...

tajuk mcm gile . hahaha

qilamahadi said...

aku baru nak ajak kau kuarr
ngeeee
seronok tgk krg makan besar !

DOLCEshasha said...

Cian puteri tak sampai lagi Tanjung Dawai weyh ..

TheHeartlessFeeqa said...

ishmah, mercun mahai :D

TheHeartlessFeeqa said...

dhan, biasaaa

TheHeartlessFeeqa said...

yunk, org ajk x maw.

TheHeartlessFeeqa said...

dyana, tgh nk gila biasa la :D

TheHeartlessFeeqa said...

qila? aik, awat ttba? xD

TheHeartlessFeeqa said...

sha, bapak kuno shial :DD

cik fara said...

aku dah lame gler x pegi tnjug dawai
last pegi,first sem weyh!

amaa said...

sumpah aku kempunan nak gi wehh ~

TheHeartlessFeeqa said...

fara, hahah, last sem ni wajib g weh

TheHeartlessFeeqa said...

ammaa, jom jom p.

FS said...

Tah bila aku pulak nak p Tanjung Dawai -_______-

Main bunga api lepas makan dekat tanjung dawai menggamit memori lama. haha

soffea said...

bestnye berbuka ramai2 ;)

men bunga api lagi tuh. best. best.

TheHeartlessFeeqa said...

hahha, aku macam x nk ingat apa memori lama yg kau mksd kn ;p

TheHeartlessFeeqa said...

soffea, haha. mmg best pun. try ah :D

reen_sofee said...

best nye weh!
huhuh
yg aku tak paham tuh,
nape mesti satu kete tuh ade sorg jek tinggal?
huhuhuh
jenuh aku pikir neh!

TheHeartlessFeeqa said...

haha, mmg ada sbb kenapa. tp mls nk explain.

beruang said...

menarik la syial..
confirm best an bkak posa amai2 kat tnjg dawai..
nyway,pesan kat achenk,xyah nk berdua sgt la...

TheHeartlessFeeqa said...

sian kau en bear. sedih aku pk untuk kau.

ok, nnt aku cakap :]