Saturday, August 28, 2010

Heyyy You! :]

Aku.. Ada hati juga.

Aku.. Dok huha-huha gelak tak tentu pasal, bising2 dalam bilik tak bermaksud aku tak ada masalah, hati batu seperti yang diperkatakan.

Kau..Jangan ingat kau sorg tgh panas.

Kau.. Jangan rasa kau sorang ada hati yang aku perlu jaga dan hati aku, kau pijak lah buat alas kaki pun tak pa.

Kau.. Uar2 kan lah ke seluruh dunia bagaimana teruk nya kau dilayan dan bagaimana kau hanya diam bila semua nya berlaku.

Kau.. Jangan fikir aku x pernah nak sentap sebab kau x pernah buat aku sentap.

Kau.. Jangan fikir kau je yang dah cukup bersabar selama ni.

Kau.. Jangan fikir kau sorg je yg annoyed. Sebab aku, dah FULLY annoyed dengan benda mcm ni.

Kau.. Jangan fikir kau je yang perlu kan respect dalam dunia nih. Dan aku, x perlu kan respect langsung.

Kau.. Jangan fikir kau sorg blh bersuara meluah kan rasa x puas hati.

Kau.. Nak tahu sesuatu?

Aku.. Lah yang sepatut nya berkata "Diam x bermaksud x kisah"

Sebab aku diam lah kau x pernah perasan aku sentap.

Because what? Because I don't give a damn bout apa yang kau buat kat aku. Sebab aku pk kawan.

Kau.. Nak tahu sesuatu?

Aku.. Lah yang sepatut berkata. "Sabar aku ada had nya".

Because kau betul cabar kesabaran aku.

Kau.. Nak tahu sesuatu?

I can choose to let the people know what is the shit that happen between us sejak dulu lagi. But I choose not to.

Dan kau.. Keep this in mind.

I need a peaceful day to end my last sem in here too. So, please. Don't tell the whole world how pity you are, how irritated you are and make people believe you're the victim because, it's just me who do not want to make this bigger.

Take note here: If I want, I could tell the world too, how irritated I am, how your behaviours makes me annoyed, and how kesabaran aku makin menipis hari ke hari. But heyyy, Afiqah is not someone who tell the whole world bout her personal problems.

Silence doesn't mean, you can crumple my heart whenever you like buddy :]

p/s: I don't want to make things become worse but I have no choice since you started it first.
p/ss: And you can choose to make this even MORE worse by replying back what I've wrote. But heyy, I just need a good talk between us two to settle this. No need to tell the whole world because the chance to settle this is Zero if you did that. But idk if you really prefer being in this kind of situation till you finish your last sem and choose not to meet me again in the future.

22 comments:

Mamah :) said...

walaweh !! :D

qilamahadi said...

feeqa
jgn laa mara
eden takutt wooo
:D
smilesmile

izzah said...

feeqa sayang.
sabar yer..
;)
hahha..chill la weyh!!

senandung semalam said...

weyh?
ko marah kt spe ni..
cm siryes gle bangang je ni..
takut aku bace....
pape pun sabar eh...?
aku pun penah rse cm ko gak...

reen_sofee said...

awat neh weh??
last last sem neh banyak konflik kan?
tak pek arr weh
sabar k!
lagi bape hari jek!
:)

Anonymous said...

sentap dowh !!
kalau aku lah



-myraSHJ-

TheHeartlessFeeqa said...

mamah, awat seronok ngat. haha.

TheHeartlessFeeqa said...

qila, kena lah marah, sbb slame ni org ingat aku hati batu.

TheHeartlessFeeqa said...

izzah, aku tgh chill ni sygg.

TheHeartlessFeeqa said...

ishmah, serius la. selama ni org ingat aku style x pernah sentap.

TheHeartlessFeeqa said...

sopee, yeap, aku tgh sabar cz tggl bape ari je nih.

TheHeartlessFeeqa said...

myrah, kalau apa? padia nih? haha

Puteri. said...

budak kecik je ngomel ngomel dekat blog bagi obvious. budak kecik je cerita satuu dunia masalah dorang. hahaha

yeahh, bagi general habis baru nampak errr pandai sikit :P :P

sabarrrrr. marah sat jee. kawan kawan semua sebenarnye sayang (; (; you pun sayang kan kawan kawan youu. hihi

beruang said...

rilex feeqa.
wat goes around comes around.
let them be like dat.
juz be who u r..
byk kn besabar erh...

FS said...

agree with beruang,
what goes arounf comes around,
everyone has their own faults,
confront to each other is the best solution

TheHeartlessFeeqa said...

quya, yeap agreed! no need to blog all ur damn small things on blog.

TheHeartlessFeeqa said...

beruang, yeaaah, mcm dia, aku pun tgh bersabar jugak niii

TheHeartlessFeeqa said...

fs, jangan nk arounf sgt laaaah ;p

dhanial yahaya said...

banyaknya kau feeqa! jap! kau! PABBO! haha

TheHeartlessFeeqa said...

hahaha, kau lah pabbo, PABBO!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sabar kak puasa err ada pe pe yg boleh tolong

TheHeartlessFeeqa said...

err, x de kot.