Wednesday, September 15, 2010

A song calling for you


Kenapa aku rasa, tengok muka mereka lagi menarik daripada menatap notes Law dan essay Global?

Tak kisah tegok berapa lama, tetap x jemu. Air liur x berhenti menitik. (Ok, exaggerating). Tapi bukak je first page segala notes, mata jadi kulai layu x bermaya.

Apa yg aku patut buat supaya notes2 tu jd menarik utk dibaca? Adakah aku patut tempek segala pic mereka kt semua notes? Alamat nya, mmg mata ke arah lain.

FRIDAY/ 24th SEPTEMBER 2010
8:30 - 10.30 am
MTC 088
CONTEMPORARY GLOBAL ISSUES

SATURDAY/ 25th SEPTEMBER 2010
2:00 - 5: 00 pm
MTC 099
ECONOMIC ISSUES AND PROBLEMS

MONDAY/ 27th SEPTEMBER 2010
9:00 - 11:00 am
MTC 087
INTRODUCTION TO LAW III


Penentu masa depan untuk degree. Tapi aku blh buat chill macam exam lagi 2 bulan. -___-
Kawan2 mesti dah pakat pulun punya. Macam mana ntah nk jd rajin macam diorg? Apa2 pun, readers, wish me luck okayh! And sape2 yg bakal amik exam lps raya nih, ALL THE BEST!! :]

p/s: Aku baru tahu semua kod2 MTC tu stands for apa hari ni xD
p/ss: Asal aku rasa blogspot aku nih mcm celaka je? Aku x blh nk tukar warna tulisan lgsg. Ke korg pun sama?

16 comments:

DyanaBangs said...

all the best !

Anyss said...

veil gluck!

beruang said...

bkn viel gluck ka?
hehe..

mtc 2 menda pa weh?
aku smpi da kuaq pon tataw natang pa.haha

btw,gud luck

dylakamil said...

hahaha come on wehhhh. exam dah dekat tu. weyyy ada exam hari sabtu kah?

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

dyana, thanks :]

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

anyss, kau hentam ckp apa ni? tq :]

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

bear, alah, beza sikit je eja nya. laaa, mana aku taw MTC tu apa. Aku taw kod dye je. HAHA. And, and, thank you.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

dyll, yeh, tgh meng-come on kn diri lah ni. Ha'ah, ada doh.

amaa said...

mata aku layu je bila tgk notes. aku rase aku paling relax duhh

cik fara said...

weyhh
aku pon x bole tuka dia pnya wane tulisan
apesal ntahhh
bengong jeee


feeqaa
aku x study pape lagi yeee
:D

GUD LUCK GUD LUCK!

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

amaa, aku rasa aku pun relaks. haha.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

fara, yeke? mkna nya bkn mslh blog aku lah.

hehe, ada geng x stady xD

good luck :]

atie othman said...

ganbatte ;D

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

thanksss :D

momochan said...

mamat 2 tu sangat hensem!haha

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

hahah, indeed :D