Monday, October 25, 2010

B-br-break It L-la-lady!

Hahah, bangga! Bangga! Mana pernah orang bagi I layanan se-special begini. Hanya Yunk I jah yg buat mcm nii. Haha. IKAAAAH, puas hati nama kau besar dan warna merah? Hahha.

TEPAT sepuluh hari baru aku reti nk update belog. Patut aku private je blog ni, dah kering sangat idea nk tulis apa. (Ciss, padahal busy mengorea.) Choii!! Serius, walaupun aku busy mengorea, tp hati aku tetap gundah sebab dah lama x update blog, malang nya, aku x de idea nk tulis apa. Jadi, terus kn mengorea dan abaikan blog. Hahaha.

Hidup waktu cuti ni, macam biasa. Jadi kelawar, siang tidur, malam berjaga. Kemungkinan tinggal solat Zohor lagi tinggi dari tinggal solat Subuh. Malam2 soksek soksek kat dapur, carik makanan. Kalau rajin masak mi sedap. Kalau x, ratah je la kerepek pisang buatan Pak Ngah. Oh ye, cuti ni aku turun satu kg. Ehem, harus bangga. Tgk nnt bkk sem aku kurus mana. Silap2 Sha datang menangis tengok aku lagi kurus dari dia. Hahha.

Dah2 tu merapu. Aku nk ingat kan siapa tak buat SuFO lagi, PERGI BUAT SEKARANG! Aku bakar rumah sekor2 kalau result keluar lambat sebab ada org x buat lagi SuFo tu.

p/s: Siapa blood type dye A? Sama x perangai korg dengan aku? Cz aku dengar cite A type ni teratur sikit orang nya. Memang opposite aku lah kan? (Padahal x sure pun darah aku type apa sbnr nya. Hahhahaha)


18 comments:

cik fara said...

aku buat SUFO tu smbil tutup mate wei!
hahaha

padiaa ntah
kena isi smue bnde tu bagaai

eh,jom join aku diet?
:)

•myraSHJ• said...

haha.suka !!
kang ade yang ta puas ati kang yunk !!
heh -..-

nx time taruk sklai num fon aku kt tepi tuu.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

fara: lecturer sume nk taw la tu apa tahap dorg. kekke. jom jom.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

yunk: sapa tak puas ati meh sini aku lempang laju2. haha. okeh, nnt aku taruk. haha.

DyanaBangs said...

HAHA blog glamorrrr ;P

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

mekasihh :D

izzah said...

wah..wah..mengorea uollsss!!hhaa...
oh,kiranya kau jd kelawar lah ni??tp blum bertukar?/ke jd mcm kelawar tp kau mnsia lg??
*apa aku ckp nI??
:D

amaa said...

HAHA
takle blah kauu
kite serupa weyy
mlm berjaga siang bantai tdoo

aku dah buat sufo
aku pon tak tau nak update apa. takde idea dah :(

itu ATMA :) said...

SuFo tuh mende ??

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

izzah, aku rasa kau terlalu tumpu sgt dkt muet smpai ayat bm kau sndri pun kau x paham. haha.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

amaa, standard budak cuti lah kan. hahhaha. kan kan? dah x de idea nk update apa da.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

atma, yg komen2 lecturer tu weh.

NURUL ATIQAH SAM KAMARUDDIN said...

okey, yg ini aku rasa sayang kau lebih lagi, ada nama aku beso2. tak tahu lah klu kau nak menganjing aku kan. tp tak kisah nama aku ada. hahahaha

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

hahaha, x nganjing. ikhlasss :D

DOLCEshasha said...

hahaha takdak masa nak dengki gutu! aku nak gain weight la beb :)

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

haha, baguih, nnt aku lg kurus dr ang :DD

beruang said...

aik,mkn tetengah malam pon leh tron berat neyh.
beruang amat la jelesh...

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

aku mkn bnde ringan je bear.