Wednesday, October 27, 2010

Malas nak cakap banyak.

Muhammad Faris Mohamad Adnan.
Hey kiddo, kau makin besar makin kerek kan.
Ada je benda nk carik gaduh ngn aku.
Tapi x pe, sbb kau byk tlg aku, and belanja aku askem tadi, aku kira cincai ah,
walaupun perangai kau kasi aku memaki hamun setiap hari. Haha.
Sorry sebab aku jahat, selalu ngadu kt mak pasal kau.
Hahhahahah. Padan muka kau lah ;p
Kau ingat aku saja2 nk post pasal kau siap taruk gamba kau
naik motor sapa ntah yg kau cilok ni?
Kalau tak sebab hari ni 27 Oktober, x de hengen nye aku nk
pampang muka kau kt blog suci aku nih. Hahah.
Ok lah, Happy 15th Birthday.
Err, err, I love you :DD

14 comments:

amaa said...

oh syg gak kau kat adik enn
kekekeke

izzah said...

oh,sweet nye angah!!
kihkih/.
hepy befday,aisy!!

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

hahah, mana ada manusia x syg adik amaa.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

haha, angah? geli sikit kau pggl gitu zah.

cik fara said...

adik ko sebaye adik aku laah ni?

happy birthdaay adik! :)

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

haha, ha'ah, sebaya :D

DyanaBangs said...

kakak garang !

beruang said...

sama besday nan adik aku gak..
haha

NURUL ATIQAH SAM KAMARUDDIN said...

garang punya kakak wish bday adik mcm nak carik gaduh je. hahaha

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

dyana, biasaaa :D

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

bera, yeh? byk umur sama duh adik2 kita

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

ikah, haha, kne garang baru macho :DD

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

jangan nak ego sangat dengan adik kau! haha, hppy belated <3 haha

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

haha, mana ada ego.