Thursday, November 4, 2010

Tiba2 aku jadi lesbian -___-

Sedang aku berjalan ke kedai dengan Zetty, hp aku berbunyi menanda kan ada call masuk (ayat x nk lagi novel -___-). X sempat nk angkat, hp dah mati. Biasa lah, hp mntk maki mmg cmni. Bila aku on blk, ada msg dr Maxis masuk, bg noti sapa yg kol aku td. Memandang kan time tu aku x de kredit, aku pun dgn 'bijak' nya delete msg tu lps baca. (Bodoh x bodoh? Haiih)

X lama tu, (lama lah jugak, dlm 15 minit) ada msg masuk dari.... Blh ke aku mention no dia kt sini? Aaaah, dari 013562055* . Dia kata mcm ni:

"aku beli amalan dgn kau ,jgn nk pandai msj bini aku ,aku minta maaf dgn kau , jgn nak loboh rumah tangga kami ,ktk kawan no kan ,tolong jgn kaso bini aku agi jgn msj ,jgn kor agi ,dia bini aku,aku harap kau faham2"

Mula2 aku baca, I was like, jadah apa kau nk BELI AMALAN aku plak? Buat lah AMALAN sendiri, ingat aku nk jual ke AMALAN aku yg x berapa nk byk nih? Bila Zetty baca balik msg tu, baru aku paham. Org ni nk BERI AMARAN kat aku rupa nya. Hahahahah. Mati aku ngn Zetty tergelak guling2 bawah pokok jambu.

Bila masa ntah la aku LOBOH kan rumah tangga dia? Nk KOR bini dia? Kredit pun aku x de. KASO bini dia? Lg lah aku x pernah, kenal pun x, nk KOL dan KACAU pulak? Haha. Sumpah lawak gila org ni. Aku rasa kalau laki sebenar yg mengacau bini dia tu baca msg ni, mesti dia rasa suami pompuan ni bodoh gila and langsung x takut kat suami org ni. Hahah.

Pesanan Khidmat Masyarakat: Laki2 kt luar sana, jgn lah KASO bini org and try nk LOBOH kan rumah tangga org. Jgn nk gedik2 KOR and msj bini org. X memasal gadis innocent macam aku ni diBELI AMALAN tahu. Hahahah.

YOU! :)

22 comments:

dylakamil said...

Ni sumpah lawak, kalau kena dekat aku dah lama aku gelak guling2, nonstop! hahahahahha!

DyanaBangs said...

asal kelakar sgt dowwww ?

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

Dyl, haha. Tulah, aku mmg dah guling2 dh tadi :DD

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

dyana, hahah, tah, apa kata kau try msg org tu tanya kt dia :D

DOLCEshasha said...

LOL~ aku yang duk baca nih pun duk gelak srg2 depan lappy. Sumpah lawak, aku rasa bukan melayu la kot bhs gitu lak.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

Hahaha, aku pun rasa bkn melayu weh.

amaa said...

bongok gilee wehh
aku bace 2 kali baru fhm
wakakkakaa
sumpah lawakk

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

hahah, aku pun kena baca dua kali jugak.

itu ATMA :) said...

Hahaha. Lawak gilaa. Dia bg msg style cina ckp doe.

cik fara said...

kahkaah!
orng yg anta msj ni orng ape wei?
ko reply la balik msj die tu

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

atma, aku pun rasa cina ohh.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

fara, aku rasa chinese. aku reply lah, tp mls nk post kt sini :DD

nor said...

miahahaha
kalau aku jadi bini laki tuh
aku mintak cerai
kemaluann owhh laki ku
anta mesg gituuu
=________="

izzah said...

kahkah..sumpah lawak!!tak reti eja ke ape??sblm send,edit lah dlu duh!!

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Hahahahahahaha, weh sumpah aku gelak gila dengan abang adik aku semua! Hahaha. Mat Indon kot weh.

Rabiatul Adawiyah Sulaiman said...

Weh balas weh balas!

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

nor, aku pun malu kalau jadi bini dia :DD

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

izzah, tu lah pasal, buat malu je nk sound org tp x reti eja.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

rda, aku x tahu, bila aku reply blk, dye x reply msg aku.

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

apa yg kau x sabar2 sgt nk soh aku bls nih? hahah

FATIN SYUHADA YAHAYA said...

Hahhaha bodoh, bangsa apa tah ni. nasib baik hang x angkat call dia, x pasal2 kau dh speaking bahasa dia dengan kami. huahuahua

EUNHYUKKIE's WIFE TO BE said...

hahah, cilaka. thanks to hp mintak maki tu :D