Friday, December 17, 2010

D.A.T.Y.S.M

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, setelah tiga hari menuggu, result keluar juga akhir nya. Berbaloi tidur tiga jam je pagi tadi. Kalau bkk2 x dpt jugak, mmg aku menangis lah, dah la berapa hari x cukup tidur. Ok, itu tipu. Haha.

Hati dah x gusar. Tapi aku dalam dilemma. I have two FSs and I don't know which one to choose. Hati rasa melonjak nak ke Fatin Syuhada. Tapi x sampai hati nak tinggal kan Fadzlin Syaqinna. Argggh, serabut!

Kalau mak kasi, mungkin aku akan ke mahkamah tinggi pada hari Isnin untuk menuntut hak penjagaan anak. Tu pun kalau dilayan. Kalau tak, Fatin Syuhada akan ditalakkan. Jika berjaya, terpaksa lah aku menceraikan Fadzlin Syaqinna dengan talak dua dan bersekedudukan lah aku dengan Fatin Syuhada tah di ceruk mana kami dicampak. Ok, jangan nak berdrama sangat. Wish me luck, guys! Aku nak try tukar kampus! Tapi macam musthail. Haha.

Siapa yang x dapat lagi, aku doa kan kau org. Sabar, tu je lah yg kita mampu buat kan. Good luck. ^^

P/s: Thanks to atie, amaa & fera utk supports yg tak terbalas jasa nya. You will be bless!!

20 comments:

cik fara said...

finally! :)
ko dpt course pe wey?
and ape yg dua pilihan tuuu
story skit!

twinkle'lilis said...

Alhamdullilah daa dapat kan -___-
kau dpt mana wei?
Congratz Director Korea-to-be.kihkihkih

qilamahadi said...

CONGRTE FEEQA
:)

Feeqa said...

fara, IM IM! laah, kan dah kata dua FS.

Feeqa said...

yana, hahahah. daaah -____-

dpt sama lah ngn kauu. x suka, nk tukar. hehe.

thanks supporter! haha

Feeqa said...

qilaaa, thank you. back to you!

amalinutt said...

kan aku dah ckp semalam
kekeke
congrets feeqa
kos ape weyyy
habaq sket !

Feeqa said...

thanks maaa. haha. kos apa? jumpa nnt lah. haha

dylakamil said...

Feeqa, tak habaqqq, kau dpt course apa wehh? kampus mana?

sila beritahu aku sekurang kurangnya text!hehhee

nieya said...

wey tahniah! Dapat jugak akhirnyee =)

Feeqa said...

hahah, dyl, sorry2, aku dah text kau.

Feeqa said...

niya, thank you ^^

DyanaBangs said...

tahniah ;p

DOLCEshasha said...

kos apa weyy? kaw nih diskriminasi aku betul.

Feeqa said...

thanks, tapi kenapa lidah? o___O

Feeqa said...

sha, aku text.

FS said...

Hahahaha aku baru perasan entry kau ni. Aku rasa aku kena unfollow then follow kau balik ah baru kau naik dekat dashboard aku.

Takpe, KAMI THE FS-es redha dengan apa jua keputusan, sob sob

Feeqa said...

Apa kejadah nya lah baru nk komen. Haha.

Ye laaah, aku pn kena redha lah jugak. Keke

dhanial yahaya said...

hahaha. awat kelakar sangat ni. dua dua fs. Bagusssss :D

Feeqa said...

hahah, klakar ke weh?