Sunday, January 2, 2011

200th entry - 85% Sad, 15% Happy



Assalamualaikum!

Gamnar di atas menunjukkan tanda kami; Si OVERRZZ telah ke Melaka dan menyambut new year di negeri orang. Okaaay, don't get us wrong, kitorang x kebulur pun nak pergi sambut new year ke hapa, tapi kebetulan sebab tarikh 31st Disember tu kami; Aku, Quya, Leen, Sha & Atma berangkat ke Melaka utk melawat si 'baby' efes yg x sampai sminggu duduk Melaka
tapi dah ada visitors -___-

Malas nak cakap banyak, mood asik down je duduk SA ni. Tgk je lah gambaaaar.

Tengok itu apa belakang ada? MP!
Kenangan woooo.

Lepak2 dekat DP dari isu kolej and kampus ke masalah cinta.

Lesbo wannabe. Eee, culture shock betul =.=''

Berjalan pun gossip lagi. Btw, agak2 korang dapat nampak tak Quya macam siapa dari belakang? Err, I gurau, jgn marah, Quya. Hehe.

Jonker Walk! Sesak tahap apa, penuh manusia mata sepet sampai mata meliar mencarik, kot2 jumpa Eunhyuk. Overr.

Ignore sengih lebar mintak pelempang aku tu. Excited sangat la tu confetti atas kepala sampai sengih gitu -____- Baru senyum x fake! Ikhlas dari hati gembiranya.

Tak nampak motif 'warisan dunia' tu apa.

Kak Odah sibuk ngattt aih menawar hargaa :DD

Minah jepun visit Malaysia. Terer tak kami? Dapat snap pic dia. Kau ada?

View Melaka sumpah canteeekk. Lagi worth dari p KL mabuk2 dapat hapaa.



Sementara tunggu countdown. Duduk dulu kat roundabout tgh2 jalan kereta dok lalu lalang. Baru styleee. Nampak sangat pelancong nya.


Masalah rumah tangga 1.

2011~
Sementara tunggu kereta 'surut', lepak dulu tepi jalan lagi. Orang lalu lalang semua dok pakat wish adik2 manis ni Happy New Year.
Ramah betoi rakyat Melaka. Ohh, lupa, lunjur kaki semasa lepak adalah wajib! ;D

Masalah rumah tangga 2.
Rujuk semula.



Thanks to Amir sbb susah payah tlg hantar bebi kita. Seriously, aku rasa aku yang dok buat perangai macam bebi bila sampai SA ni. Sibuk rengek2 kat Aidi&Nelly kata rindu, sibuk rengek2 kat Atyn x biasa dia x de, sibuk rengek2 kat Leen x biasa masuk bilik x nampak muka dia, sibuk rengek kat beavers tak biasa x jumpa hari2, sibuk rengek2 kat Yuna bilik merbok lagi besar & Sha dah x de nk upah gosok baju. I REALLY miss my life in Merbok. It's PERFECT!

Rasa hidup x lengkap bila bukak2 pintu bilik, tapi dua ekor munyit ni
tiada di depan mata.

If you know how bad I miss you, I'm sure you'll tease me till then of the world. But MY EGO IS NOT MY EVERYTHING. I do miss you! Kalau ada chance tukar sini balik pleaseeee?

Emo lebih sejak dtg SA. ;'( Rasa annoyed pulak dengan diri sendiri sebab lemah macam ni.

16 comments:

mirara said...

sweet sgt :)

Feeqa said...

haha, sweet ke? gula x dak pun.

NDYANAH K . said...

sweet dow kau . atien wajib nangissss . btw tempat tumpah darahku cuns kans ?

FS said...

Memang menangis puuuun :'( LYSM weh!

Feeqa said...

apa yg sweet nyaaaa =.='' hahah, cun bkn sbb tempat tu tumpah darah kau. keke

Feeqa said...

atyn, ngeleng2~ hahaha. lysmt T.T

dylakamil said...

Feeqa: alololo jgn ahh cani feeqa, heheheh. kau byg masa aku masuk IPG dulu mcm mana pulak? belum jejak kaki kl, baru nk naik kereta balik kl dah menangis tahap apa tah -__-

Feeqa said...

hahha, aku tgh try tak mcm ni. :DD tu laaah, kau lg lah sorg kn time tu.

cik fara said...

sakan korang eh!
awal awal sem jalan dah

Feeqa said...

hahha, apa barang terperuk kt kolej xD

amalinutt said...

org melaka mmg peramah wehh :)
best nya dapat jumpe fs

Feeqa said...

ha'ah, peramah gila ohh. hari tu dia mai s.a, tapi lupa nk soh jumpa korg. haha

dhanial yahaya said...

haha, tunngu dekat roundabout tu serius kelakar :D

Happy new year :)

Feeqa said...

macam org batak x pernah kluar utan pn ada jugak :DD

HNY :)

DOLCEshasha said...

hahahha i like your phrase.
"my ego is not my everything" hahahhaa :)

Feeqa said...

hhahah, kan, kan. saja taruk. haha