Saturday, January 15, 2011

N.O F.U.N

Assalamualaikum!

Ada orang tiap2 jam update blog, cerita kehidupan dia kat U baru. Tapi aku, x ada apa nak cerita. Seriously, SA is NO FUN. Duit mengalir toksah nak cakap la, lebih laju dari air terjun. Nasik ayam seciput RM4. ABAH DIA! Rindu Merbok bagai nak gila. Sekali pun x pernah terlepas dari sesi meng-compare SA dgn Merbok.

Hidup kat sini SANGAT letih walaupun takde apa aktiviti sangat. Balik bilik komfom layu. 2-3 hari ni asyik tensen; tenks fera, leen & sha for the comfort. Hati ni kuat sangat rasa nk balik Kedah, tapi duit takde. Tunggu lah, aku akan balik jugak satu hari nanti.

Angan dah tinggi melangit, nak balik rumah this weekend. Haram jadah apa ada module sampai dua hari. MEMANG KAMI SEMUA ROBOT SAMPAI WEEKEND PUN NAK KENA NAIK TANGGA BATU CAVE TU!

Kat kelas, dok melekat dengan Yuna je, sampai Ace dok bising 'Cubalah bergaul sikit dengan budak perempuan yg lain' - kecah je! Tapi serius, maybe dia annoyed tgk kami dok berdua je tak campur classmates lain. MALAS tahu tak, MALAS? Bukan semua masuk kepala, cakap nak lembut2 aja. Haih, kuasa pulak aku nak layan? Baru terasa betapa perfect nya PL3H dulu. -.-

Sekarang 1:40am, esok start pukul 8:00am. Aku dah siap beli novel, utk baca time ceramah. Group module dengan tah siapa2, harapan aku hanyalah Iznia Halim. Aku bergantung kat kau je weh!

Ok, nak tidur. Dah siap packing koko crunch, botol air, novel dalam beg. Ala2 mood berkelah baru semangat nak pergi. -______-

Alhamdulillah dah boleh ngam dengan the other 2 roommates. Aku akan cerita pasal diorg nnt, insyaAllah.

Atyn, IMY. Dyla pong!

16 comments:

dhanial yahaya said...

merbok lagi best? SA tak okay ke? pape pun nak tanya sikit. PAHAL KAU TAK RINDU AKU? PAHAL FS DENGAN DYLA JE? DAMN KAU! hahaha bye :D

mohamadazrulhaqim said...

bab yg update tiap tiap jam tu, aku terasa beb. HAHA

feeqa, aku pun mula mula tak bergaul weh tp kena jugak. n last last, tak rugi pun kalau bergaul dgn org lain. ok?

DOLCEshasha said...

SA is freaking bored oke. For those yg rumah dekat fun la boleh balik rumah. aku? memang taik ahh tgk org balik ja hummm.

Feeqa said...

dhan, yup, merbok lg better. T.T and kawan2 kt sini dah x mcm kt merbok dulu. rindu kau buat apa? x de pekdah. haha

Feeqa said...

akem, serius x ckp pasal kau weh. sorry2. haha.

ok, i'll try. aku pn x sggp idup dua org je x de kwn lain dlm kls tu. tenks weh ^^

Feeqa said...

Sha, siapa yang NAK SANGAT p SA ekk? Ingat SA ni fun sgt laaaaah. Haha. Aku umah dkt pun x blk jugak -_____-

..sleyp0..◕‿◕ said...

oit ko kt sha alam ke skangg? sinih ah dol aku kt puncak alam nehh

dylakamil said...

Is SA that bad feeqa? You have to adapt, somehow. Mula2 aku masuk IPG dulu lg teruk tawww. From Law to PJ, you imagine it yrself. But somehow we have to adapt ourselves. you can do it, i'll know. you'll be fine in SA, eventually. give yrself sometime to adapt then finally you'll think SA is fun :)

I miss you

Feeqa said...

sley, kau lah sini. aku mana reti drive. haha

Feeqa said...

Boleh tahan bad lah dyla, pelik kot dah nak masuk third week aku still gini T.T Tu lah, kena takes time. Tq for the advice. MYALT <33

•myraSHJ• said...

yunk : jum balek Merbok ! aku mmg da ta thn da

beruang said...

botol air kau leh gantung kay leher 2 ak?
haha

Feeqa said...

yunk, jommm jomm!

Feeqa said...

bear, x blh. ang beli utk aku satu ;p

FS said...

Balik Merbuk nak buat apa melainkan ada Achenk?

Semua tensi dengan SA, haihh try okay try! Tak dapat jugak sampai habis sem, ayuh ke Melaka!

Feeqa said...

bkn nk balik merbok sbb achenk laaaaah. aku x nak ddk sini, merbok lg better.

x mahu. aku mcm dah nekad gila nk duduk rumah pama, so, tukaq U !!! haha