Tuesday, February 1, 2011

Well, today is not my day. But the pictures make me HAPPY :))


Assalamualaikum!

Hari pertama dibulan Februari, bangun lambat dihari date bersama Fatin Syuhada & Adilah Kamil. Good jon AFIQAH! Good job! Nasib baik Kak Odah tak gloomy. Kalau tak mati aii. Ok, geraaak!

Sampai2 terus lunch. Kak Odah makan Japanese food. Apa benda nya tah, semua tak taw nama. Main order ja.

Aku makan Deobbokki ^^. Kimchi pun ada ^^. Okay, boleh tahan, tapi tak rasa nak makan lagi.Macam mana awak blh makan this kind of food hari2 Hyukkie? xD

Adik Dyla makan spaghetti. Pun tak taw nama. Haha.



Pah, p TG utk terminate BB. Sambil tu mesti lah kaaan.



Padah berdiri sebelah budak PJ. Memang aku nampak GEMOK lah kaaan.



Lepas uruskan BB yg tak terurus pong, lepak Starbucks kejap sebab adik Dyla tengah mahsyukk. Hohoho.



Bengis tak tentu pasai muka tu apahai taah. ;P




SEKARANG MARI LIHAT SCENE KAK ODAH YANG ASIK BERKEPIT DENGAN TALIPON :D


Kak Odah dengan Iphone1

Kak Odah dengan Iphone2


TAHU HANDPHONE AKU MURAAAAAH. Hahahha.


Aku rasa, aku pun kena masuk KELAS. Kelas Communication! Sebab ramai GILA salah tafsir intonasi aku T.T Contoh terdekat si Fatin Syuhada ye! Gaya macam baru kenai, semua aku ckp dia salah tafsir. Ok tipu, bukan semua. Haha. Yang penting mmg aku kena masuk kls komunikasi. Sebab dah beberapa org kata yg cara aku ckp ngn strangers mcm nak carik gaduh. Ehh, tidak2. Tak ada niat pong TT_TT. Dah intonasi aku mmg gini. Sobsob. Paling gempak, ada abang tadi kata gaya aku macam BOS. Pergggh, terima kasih abang. Anda menjadi punca utama saya nak masuk kelas communication! ;'(

Fav pic of the day! Siap buat DB -_____-

16 comments:

FS said...

Yes yes, kena masuk kelas. Tapi kita tak jumpa lagi sapa cikgu dia. Haa ILI pun bolehhh. Haha

Terharulah siotttt siap buat db. eh eh aku tak puas hati part aku berkepit dengan handphone tu -_- haha babii

Feeqa said...

Hahah, ILI? Makin rosaaaak aku :DD

Haha, kenyataan. Sila terima. Tq sebab terharu. Haha

NDYANAH K . said...

nak join jugakk :(

Feeqa said...

cuba lagi masa akan datang :DD

dylakamil said...

hahaha bongok siap ada kak odah dgn phone, hahah. Adik dyla pun boleh wehhh.

eh jappp, gmbr tu, bukan kau lg gemok, aku lg gemukkk! malu aku sbgai budak PJ wehhh!

i had fun, thanks feeqa :)

Feeqa said...

hahha, kbtln byk pic atyn ngn hp oh. adik laah, kau muda lagi ;p

ah sudah, kau pulak nak ngaku gemok? amik lah, aku pun x nk title tu. haha.

i had fun too. thanks jugeee <3

liana'azmi said...

hoh! shuwiiiittt lah youuu tiga olang ;)

Feeqa said...

hahah, maceh weh ;D

DOLCEshasha said...

hepi nye nyahhhh :)

Feeqa said...

hepii :))

dhanial yahaya said...

bukan nak tangkap gambar dengan aku :(

btw aku boleh jadi cikgu kau, hikhik

mirara said...

mira tak and dhanial tak ada , hehe

Feeqa said...

dhan, lupa, tgh kabut masa tu. haha

Feeqa said...

mira, tak habaq nak bergambaq sama ;D

qilamahadi said...

okayy gamabr last tu tak bolehh belahhh
macam feeqa muka tak relaaa gilaa

Feeqa said...

hahah, kau tgk dia sept aku cmna. hehe. x dak ah, saja pose gitu.