Sunday, March 20, 2011

Baby don't worry, you are my only! ♥




Assalamualaikum!

Annyeong yeorobeun! :DD Kite baru balik dari SS3 (ekceli takde lah baru sgt, skrg dah pukul 5 pagi). Kite gerak pergi Bukit Jalil naik public transport je tawww. Punya payah perjalanan kite. Mule2 ambik teksi pegi Padang Jawa, lepas tu tunggu tren pergi KL Sentral, lps tu ambik lrt pegi Masjid Jamek, lps tu baru tukar lrt pergi Bukit Jalil. Tgk, payah kan? Lee Hyukjae, awak patut terharu okay! ;p




There were posters hanging on the fence but none of them were Hyuk's. Pffft. Menyampah!

The show started at 6PM. Pulun start awai2 pasaipa tak taw.

Ini starter. Berjaya jugak lah buat aku jerit macam org sawan.

1) Sorry Sorry Remix

Donghae kluar dari dalam bulatan hijau kat tengah2 tu & mula menerbang kan diri dgn gaya COOL.

Kemudian, yang lain muncul bila bulatan hijau tu dinaikkan ke atas sedikit demi sedikit. Nampak kepala Eunhyuk comel saya ;p


CHANG! Dah angkat bulatan hijau tu, baru nmpk semua org. :))

Ini Eunhyuk saya, tapi terang sangat spotlight, jadi x nampak pule.

2) Super Girl (Korean) Remix


3) Don’t Don (Remix)





4) No Other

VCR diorg sweeeet sangaaat. Rasa nak kutil2 pipi masing2.



Time ni Eeteuk & Sungmin terbang and sebar kan confetti. Comey gilaa.


5) Self Introduction – World VTR intros

8 Chawon(8-D) Adonis from Mant Marte Heechul!

Fighting with a horse, not with a cow, a bullfighter Siwon

The secret of Paraoh is hidden in the computer game, Kyuhyun

Shooting an arrow to save the people, son of indian, Yesung.

I will make Snakes dance with my voice, Ryeowook.

Kill the spicy with sweet-pumkins, Sancho Sungmin.

Cathcing only anchovies in the real wild, a good looking amazon tribe, Eunhyuk

I am the one who protect Buckingham Palace, Donghae.

I will built the Great Wall with dumplings, Shindong

Made tons of money from the Teuk Academy, Prince of Dubai, Leeteuk

6) Confession


7) Good Person


8) Rokkugo

Mula2 yang kurus2 je konon2 bergolek2 atas stage, nk berkelah,. Sekali datang yg tembam chubby terus himpap, mmg haru.

9) One Fine Spring Day – Ryeowook’s Solo w/ Sungmin on Guitar



10) New Endless Love – Kyuhyun’s Solo (Chinese)


11) I Wanna Love You – Eunhyuk + Donghae


Perempuan2 gatal galak memegang tubuh banda EunHae sesuka hati mereka! Awak pun gatal ye, HYUKJAE!!! Grrr :D

12) Kiss Goodbye – Leeteuk (Chinese)


13) Looking for the Day – Siwon’s Solo


14) Baby – Henry’s Solo


15) If You Leave – Sungmin’s Solo


15) Down – Eunhyuk’s Solo



SERIUS HOT GILA MAMAT MONYET NI. TANYA BEN BERAPA BANYAK AKU JERIT TIME NI. KEHKEH.


Bukti keHOTan beliau, sila tgk video do bawah:





17) Ttok Ttok Ttok – Super Junior T


18) You & I



20) Song for you




21) Ms. Chic – Zhou Mi solo


22) Shake It Up (Remix)



23) Twins (Remix)



24) Hate U, Love U



25) In My Dream – KRY + Donghae + Sungmin


26) Rinaldo (Kangin Tribute)



Time ni mmg sedih gila. Terasa betul Kangin x de ;'(

27) All My Heart



28) It Has To Be You – Yesung’s solo
Ben tak snap langsung pic Yesung, kesian dia T.T

28) Perfection – SJM


Sebenar nya ni lagu baru, mmg baru sangat2. Time lagu ni start, fans semua dok mnjerit terkjut sbb tak sangka diorg nk perform lagu baru ni.

30) BONAMANA


31) A Man In Love


32) U (Rock remix)


33) Encore – Cooking Cooking

They wore vegetables costume and they look super adorable on it! :D

Siwon - Carrot
Eeteuk - Onion
Heechul - Chillie Pepper
Kyuhyun - Green Pepper
Ryeowook - Tomato
Donghae- Beansprout
Eunhyuk - Mushroom
Yesung - Broccoli
Shindong - Cabbage

Kyuhyun macam tengah bimbing Hyuk yg tgh pregnant. Haha.

Tiga lagu terakhir ialah:

34) Dancing Out
35) A Way for Love
36) Wonder Boy

Di mana, tiada pic dpt di snap akibat kehabisan bateri.

Sebelum habis show, kami ramai2 nyanyi lagu Happy Birthday utk Hyuk yg bakal mencecah umur 25 pada 4th April ini. Ewwwwww, tua nya!!!! ;p



Kulit Hyuk PUTIH GILA! Putih macam kena colour dek susu. Bkn Hyuk sorg, kulit semua masing2 putih susu. Yang kulit licin & cantik macam Ryeowook tak payah ckp la kan, menangis tgk kulit lawa cenggitu. Tapi Kyu, kulit makin teruk, bekas jerawat makin lama makin obvious. Haha. Rambut Heechul dah panjang! Cepat btl!

Kesimpulan Super Show Concert tahun ini, ianya lebih gempak dari tahun lepas, tapi tahun lepas punya lagi menarik dari tahun ni. Ohh, lagi satu, Heechul kluar utk perform hanya EMPAT kali sahaja kerana masih lagi trauma akibat dibaling dgn LED cardboard di SS3 Shanghai. Siot siapa yg baling, tak pasal2 ktorg ni yg x dpt tgk Heechul byk2 -____-

Ohhh, lagi satu, budak2 Suju dah pandai daaaah skrg ni. Dok pandai tibai camera orang, lps tu ambik gamba sendiri. Perrrggh, x nak berapi pulak aku tgk kan. Untung gila budak2 yg dpt tu. Contoh macam ni;


JELES KAAAAAN?
Kalau aku jadi fan tu, polaroid tu aku bawak tdur setiap malam. Pic tu aku buat copy banyak2 tampal satu bilik. Hahha.

Tak tahu kenapa, tapi lagi suka Nothing On You versi Donghae dari penyanyi asal.

Konsert habis 930pm, sampai Padang Jawa balik pukul 12AM. Turun2 KTM nampak Eunhyuk, ehhh, bkn! Nampak PQ. Kan muka macam Eunhyuk -.- Kacau btl, aku dok punya menjauh kan diri dari dok teringat kat Eunhyuk, ttba dia ada pulak. Terus jadi excited balik cerita2 pasal Eunhyuk. Haha. Terima kasih Aidi, Ace, Pq and Caex sebab kasi kami ambik teksi angpa dulu naa. Tahu, tahu, korang mesti x sampai hati tgk gadis2 comel ni terkontang kanting dkt KTM tu tgh2 mlm kaaaan? Hehe.

Okay, ghasa sampai sini ja kot naaa? La ni pukoi 8 dah, aku x tdoq dari mlm td ni. Dok pulun upload gambaq apa bagai. Esok test CTU, satu hapah tak baca lagi. Ni pun nak bgn pukoi berapa pun aku tak taw. Ok, gd night! Nak mimpi Hyukjae <3



19 comments:

amalinutt said...

pulun habis mek
macam meriah jaaaa
berbaloi baloi ! ;D

myra said...

kak feeqa ada record ark lagu cooking cooking? huh klu ada upload kt fb and tag kt mira tw :) btw jelez ngan akk

dhanial yahaya said...

Wahhhh bestnyaaa :D

izzah said...

pergh..bnyk giler pix!!

DOLCEshasha said...

weyyyy drg nya cncrt mmg tak rugi ndok duet ko! :))

aku nya doly jadi onion XDDDDD hehehe aku lak eksited nyewwww!

qilamahadi said...

gituu haa cik feeqa
byk gila gambar
aku dgr kau tahan lapar dulu makan nasi dgn telur jee
tkpa bebaloi wehhh

Feeqa said...

amaa, bab suju harus pulun! hahah. agak berbaloi ahhh

Feeqa said...

mira, ada, tp quality x bgs. x pyh lah. haha.

Feeqa said...

dhan, tu laah, rugi anda tak pergi.

Feeqa said...

izzah, ni pun aku dah tapis cukup sikit dah. haha

Feeqa said...

sha, opkos lah mmgx rugi. dah minat kan. hahah. ha, comey gila dolly, gemok dlm costume onion tu. haha

Feeqa said...

qila, haa, tu lah pasal. dok berlapar sgt demi suju, akhir nya berbaloi jugaaak :D

ERAST said...

puluuunn gle ah!!t soh mak ko p pinang abg eunhyuk ko 2.tol ke aq eja nme abg ko ni??hahhaha! t da kwin ngn dye dpt la ank kulit putih susu cm dye en en?ahahah!padiaa mnt org mkn dwenji??ahhaha!!

Feeqa said...

Nama jgn nak ERAST sanaaaad. OPKOS, blk nnt aku trus usul kn peminangan abang Eunhyuk tersayang tu ;p Btl sgt la kau eja nama dia, bakal abg ipar kau jugaaak ;p Haaa, betui2, aku stuju bab kulit putih susu tu. Haha. Jangan nak dwenji sangaaaat, eja pun salah!

•myraSHJ• said...

gila dah ni

•myraSHJ• said...

gila dah ni

Feeqa said...

mmg gila pong :D

FS said...

ambik hang, tiket tahun ni [pun lagi hebat harga dia dr last year kau beli; hahahha

sayangnya heechul encem encem keluar sikit

Feeqa said...

haha, aku x cite ekk mcm mana aku blh terbeli tket smpai 300 ni?

betulll, syg gilaaa